al
AC Quattro - Ovlašteni trgovac i serviser vozila Volkswagen programa

Predstavljamo

AC Quattro - Ovlašteni trgovac i serviser vozila Volkswagen programa

14.07.2015 13:46:40 / Izvor: Akta.ba

Smješten u centralnom dijelu Sarajeva (Pofalići) na adresi Put života 1, AC Quattro je okružen velikim brojem značajnih firmi i institucija kao što su Energoinvest, Fabrika duhana Sarajevo (FDS), kampus Univerziteta u Sarajevu, shopping centri i glavna autobuska stanica.

Osnovana 1997. godine, firma je izrasla u jednog od najvećih ovlaštenih trgovaca/servisera VW u BiH.

Osoblje firme AC QUATTRO čini 60 uposlenika u koje se ubrajaju menadžeri, financijski stručnjaci, inžinjeri, tehničari, knjigovodstvo, prodajno osoblje, servisni savjetnici i auto-mehaničari, električari, limari, lakireri. Tehničko osoblje je obučeno i certificirano od strane Volkswagena.

Dizajniran i izgrađen u skladu sa visokim VW standardima, naš prodajni salon čini projatan i ugodan ambijent u kojem ćete se osjećati dobrodošlim.

U djelatnost firme AC Quattro ulazi PRODAJA VOZILA novih i rabljenih iz programa Volkswagen (putnički i privredni program), SERVIS i održavanje u skladu sa najvišim VW standardima, TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA VOZILA za sve marke i tipove vozila, prodaja automobilskog osiguranja, AUTOLIMARIJA I LAKIRNICA za putnička i privredna vozila bilo koje marke, te ŠLEP SLUŽBA sa intervencijama 24/7

SERVIS

Servis je opremljen modernom opremom izrađenom u skladu sa najnovijom tehnologijom, a njegov kapacitet omogučava istovremeno obradu 15 vozila. "Svi rezervni dijelovi i alati koji se koriste u radionici su originalnog VW porijekla. Za razliku od drugih servisa, kod nas možete prisustvovati popravci vašeg vozila", ističu iz AC Quattro.

AUTOLIMARIJA/LAKIRNICA

U moderno opremljenom prostoru površine 2000 m², što je čini jednom od najvećih komercijalnih lakirnica / limarija u regiji, ova jedinica pruža sve limarske i lakirerske usluge za sve marke i tipove vozila. Posebnu vrijednost lakirnici daje mogućnost tretiranja teretnih vozila što je čini jedinom komercijalnom lakirnicom u regiji koja pruža tu vrstu usluge. Nova lakirnica / limarija AC QUATTRO-a je opremljena u skladu sa svjetskim standardima i trendovima. U upotrebi su isključivo visoko-kvalitetni pripremni materijali i boje njemačkog brenda Standox.

ŠLEP SLUŽBA

"Vaše vozilo je u kvaru, na cesti ste, a nemate koga da pozovete? Naša šlep služba pokriva cijeli region Balkana sa intervencijama non-stop 24/7. Priskočit će vam u pomoć gdje god se nalazili u najkraćem mogućem vremenu", ističu iz kompanije AC Quattro.

Za stalne klijente AC QUATTRO-a, usluga šlep-službe za intervenciju u slučaju kvara na cesti u Kantonu Sarajevo je BESPLATNA. Pored vandrednih situacija poput nezgoda na cesti, šlep-služba odgovara i na zahtjeve za prevoz vozila s jednog mjesta na drugo na teritoriji šire regije Balkana. POZOVITE +387 61 130 712!

TEHNIČKI PREGLED I REGISTRACIJA SVIH VOZILA

AC QUATTRO posjeduje vlastitu stanicu tehničkog pregleda sa dvije moderno opremljene linije za sve marke vozila putničkog i privrednog programa. Naša stanica tehničkog pregleda i agencija za posredovanje u osiguranju »Quattro Assistance« omogućava klijentima (fizičkim i pravnim licima) da izvrše tehnički pregled, osiguranje i registraciju vozila na jednom mjestu bez čekanja.

"Sve pomenute usluge u ponudi AC QUATTRO-a omogućuju cjelovit tretman klijenata u pogledu kupovine i održavanja vozila u skladu sa visokim VW standardima. Nudimo posebne povoljnosti u pogledu održavanja voznih parkova i za one koji su po prvi put u AC QUATTRO-u! Pozivamo vas, da nas posjetite u našem poslovnom objektu na adresi Put života 1; 71000 Sarajevo, kako bi vam se na najbolji način predstavili, ili nas kontaktirajte na broj telefona: +387 33 721 470", poručuju iz AC Quattra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo