AccurioPress C14000 - Potpuno novi segment produkcijske štampe (Foto)

31.03.2021 10:03:12
AccurioPress C14000 - Potpuno novi segment produkcijske štampe (Foto)

AccurioPress C14000/C12000 rezultirat će maksimalnom vrijednošću za kupca kada je riječ o mogućnostima za širenje poslovanja, ubrzat će operativnu učinkovitost uz brži povrat ulaganja.

Konica Minolta, jedan je od vodećih proizvođača rješenja za industrijski i komercijalni tisak. Novom serijom AccurioPress C14000/C12000 Konica Minolta učinila je i svoj prvi korak u segment visokoprodukcijskog ispisa na bazi tonera. Zakoračite hrabro i vi!

Promišljajući ovaj novi stroj, Konica Minolta prikupila je povratne informacije više od 100 kupaca širom svijeta kako bi osmislila konfiguraciju za C14000/C12000 uz obećanje da će pisač ponuditi visoku produktivnost, neusporedivu pouzdanost i naprednu automatizaciju.

Njegovo lansiranje u Konica Minolti vide kao važnu globalnu inicijativu te pokazuje misiju Konica Minolte da podrži transformaciju tvrtki svojih klijenata, predviđajući potencijalne izazove i zajedno s njima stvarajući rješenja. Stroj je namijenjen kupcima koji žele proširiti i pojednostaviti svoje poslovanje naprednom automatizacijom, manjom izravnom komunikacijom s ljudima i većom produktivnošću s opipljivim učincima što dovodi do kvalitetne proizvodnje s manje otpada.

AccurioPress C14000/C12000 rezultirat će maksimalnom vrijednošću za kupca kada je riječ o  mogućnostima za širenje poslovanja, ubrzat će operativnu učinkovitost uz brži povrat ulaganja.

Brz, pouzdan i u skladu s Industrijom  4.0

AccurioPress ispisuje u CMYK-u 140 stranica u minuti u A4 formatu (C12000 ima brzinu od 120 stranica), uz rezoluciju koja ekvivalent 3600x2400 dpi i 40% je brži od bilo kojeg drugog Konica Minolta uređaja na bazi tonera. Također, u sebi ima ugrađen sustav za automatsko prepoznavanje papira.

Do sada Konica Minolta u svom portfelju nije imala pisač za visokoprodukcijski ispis (HPP) na bazi tonera. Od 2015. godine AccurioJet KM-1 ink jet bio je naš vodeći model s brzinom od 3.000 stranica na sat u B2 formatu, dizajniran više za visokokvalitetne aplikacije, slične ofsetnom tisku. Serija AccurioPress C6100s za srednje-produkcijski ispis (MPP), s druge strane, dizajnirana je za podršku okruženju s vrlo brzim odazivom poslova.

AccurioPress C14000/C12000 pokriva jaz između ova dva proizvoda u HPP segmentu, nudeći veću količinu ispisa i duži radni ciklus, a sve s ciljem kako bi se dosegnuli novi komercijalni kupci unutar HPP  segmenta koji zahtijevaju visoku produktivnost, učinkovitost rada i kvalitetu za tisak izravne pošte, brošura i kataloga.

Povećavanjem učinkovitosti klijentova tijeka rada od početka do kraja, cilj Konica Minolte  je postati broj jedan na tržištu tiska visokoprodukcijskog  tiska.

IQ-501 Intelligent Quality Care

AccurioPress C14000/C12000 dolazi s ugrađenim sustavom IQ-501 Intelligent Quality Care koji poboljšava mogućnosti automatskog pregleda i nudi napredne mogućnosti inspekcije, provjeravajući kvalitetu ispisa. Visokokvalitetan ispis znači maksimalnu stabilnost čak i tijekom dugotrajnih poslova, dok bolja registracija i kvaliteta povećavaju ukupni volumen ispisa.

IQ-501 je za Konica Minoltu nešto što ih, kako kaže g. Olaf Lorenz, generalni direktor, razlikuje od drugih. Iako i drugi proizvođači imaju sličnu tehnologiju, vjeruju da će ih jedinstvena inline jedinica za auto inspekciju izdvojiti u usporedbi s drugim strojevima.

Investicija o kojoj vrijedi razmisliti

Rast poslovanja i dobivanje maksimalnog  s obzirom na uloženo ono je što obećava serija AccurioPress C14000/C12000.

Visoka brzina i produktivnost u kombinaciji s velikom fleksibilnošću medija dodatno će doprinijeti proširenju ponudi vaše tiskare.  Pitanja o kvaliteti boje stvar su prošlosti, barem kod AccurioPress C14000/C12000 jer nudi širok spektar alata za kontrolu i podešavanje.

AccurioPress C14000/C12000 odražava najviši stupanj automatizaciju, a istovremeno osigurava i visoku kvalitetu. Profesionalna inline dorada daje gotove proizvode pomoću samo jednog klika. Jedinica Intelligent Quality Care osigurava da se kvaliteta ispisa automatski postavlja, nadzire i ispravlja.

Sve navedeno vodi k tome da je AccurioPress C14000/C12000  mudra i isplativa investicija za budućnost, o kojoj svakako treba razmisliti!

AccurioPress C14000/C12000 odlikuje:

  • automatizacija – potpuno automatizirano postavljanje maksimizira stvarno vrijeme proizvodnje
  • pouzdanost – robustan dizajn u kombinaciji s korekcijama boje i registracije u stvarnom vremenu plus auto-inspekcijske funkcije
  • efikasnost – kraća izmjena poslova uz visoko specijalizirane in-line doradne opcije dostupne i kod poslova nakon završetku tiska
  • visoka produktivnost  - maksimalna brzina do 140 stranica/min -  rezolucija 3600 x 2400 dpi - novi Simitri V toner za bolju kvalitetu tiska - automatska korekcija boje i duplex registracija
  • kompatibilnost sa širokim rasponom medija – papir težine od 52 do 450 grama; kuverte, reljefni papir i arci do dužine od 1300mm
  • profesionalna inline dorada – 4-rubno rezanje, rezanje posjetnica,  slaganje brošura, savijanje, spiralni uvez.

AccurioPress C14000 / C12000 odabrat ćete ako želite:

Proširiti svoje poslovanje – novi sustav podržava veliki opseg različitih medija, od tankog do debelog papira, reljefni papir, kuverte, kao i poliester te etikete iz arka.

Podići svoju operativnu efikasnost – stroj je osmišljen tako da se u što manje vremena otisne što više. S Intelligent Quality Care jedinicom postiže se željena kvaliteta ispisa svaki put. Visoka razina automatizacije pomaže udovoljiti današnjim zahtjevima za brzim izmjenama poslova.

Maksimizirati svoje ulaganje – vrijeme postavljanja stroja je maksimalno skraćeno što poboljšava iskoristivost. Brojne mogućnosti inline dorade uz ispis do 2.500.000 stranica mjesečno.

Poboljšati lojalnost klijenata – zahvaljujući automatskom podešavanju kvalitete ispisa, možete biti sigurni da će biti jednak od prve do zadnje strane. Registracija je savršeno precizna tijekom čitavog tiska uz stalno nadgledanje i ispravljanje prema potrebi.

Automatizaciju i uštedu vremena kao nikada do sad -  IQ-501 pruža opsežnu automatizaciju za pozicioniranje slike i registraciju na jednoj i kontrolu boje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo