al
Addiko Blic gotovinski kredit - odobren danas do dnevnika!

Finansije i konsalting

Addiko Blic gotovinski kredit - odobren danas do dnevnika!

01.11.2018 12:57:41 / Izvor: Akta.ba

"Addiko Blic gotovinski kredit - odobren danas do dnevnika!", slogan je nove marketinške kampanje, za promociju brzih gotovinskih kredita Addiko banke, koja je počela danas. Optimiziranjem procesa i uvođenjem novih tehnologija, Addiko banka je značajno skratila proceduru odobrenja kredita, jer od danas klijent odgovor o odobrenju kredita dobija isti dan kada za kredit i aplicira. Dodatna pogodnost za sve klijente, koji za Addiko Blic gotovinski kredit apliciraju do 15.12, jeste 50% niža naknada za obradu kredita, što iznosi svega 0.5% iznosa odobrenog kredita.

"Svjesni potreba naših klijenata za brzom realizacijom kredita, fleksibilnošću namjene istih i minimalnom dokumentacijom, koju je za Addiko Blic gotovinski kredit potrebno dostaviti Banci, skratili smo i pojednostavili proces samog odobrenja kredita. Dolazi vrijeme praznika, pa se i potreba za dodatnom gotovinom sigurno povećava. Našom ponudom brzih i fleksibilnih kredita, omogućili smo našim klijentima da, po svojoj želji, odaberu namjenu, rok otplate i iznos kredita", istakla je Belma Sekavić - Bandić, član Uprave Addiko Bank d.d. Sarajevo.

"Addiko Blic gotovinski kredit odobrava se do 50.000 KM, na period do 10 godina, a uz novu funkcionalnost brzine i odobrenje kredita bez žiranata, klijentima smo omogućili da odaberu datum uplate mjesečne rate, u zavisnosti od datuma kada primaju platu: 1, 10, 20. ili 25. dan u mjesecu", naglasio je Boštjan Pečenko, član Uprave Addiko Bank a.d. Banja Luka i dodao da Addiko banka kontinuirano radi na optimizaciji procesa i unaprjeđenju svojih proizvoda i usluga, sa ciljem što boljeg iskustva koji klijenti imaju sa Bankom.

Više informacija o Addiko kreditnoj ponudi, kao i ostalim informacija o Banci i njenim proizvodima i uslugama, potražite na www.addiko.ba ili u bilo kojoj od 71 poslovnice Addiko banke u BiH.


 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting