Addiko paketići za korisnike dnevnog centra pri Prvoj osnovnoj školi u Konjicu

Filantropi

Addiko paketići za korisnike dnevnog centra pri Prvoj osnovnoj školi u Konjicu

04.01.2021 11:49:59 / Izvor: Akta.ba

Predstavnici Addiko banke su nastavili sa realizacijom projekta „Jedan paketić za jedan osmijeh“ u Konjicu. Crveni paketići podijeljeni su, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, svim korisnicima dnevnog centra koji djeluje pri Prvoj osnovnoj školi u Konjicu.

"Naša je želja da, podjelom novogodišnjih paketića uljepšamo praznike djeci širom Bosne i Hercegovine. Raduje me da smo ovaj put to učinili i u Konjicu, našim sugrađanima koji koriste usluge dnevnog centra u Prvoj osnovnoj školi", naglasila je Đenita Macić, voditeljica podružnice Addiko banke u Konjicu, te dodala da su paketići takođe uručeni i djeci okupljenoj oko Udruženja oboljelih i liječenih od malignih oboljenja općine Konjic.

Akcija se održava deseti put zaredom,  humanitarnog je karaktera i organizuje se sa ciljem da se bolesnoj i socijalno ugroženoj djeci i mladima uljepšaju praznični dani. Akciju realizuju zaposlenici Addiko Bank Sarajevo, uz podršku Banke, na način da Banka donira u ove namjene isti iznos novca koji prikupe zaposlenici.  

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi