Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Addiko banci

04.10.2021 12:19:08
Akcija dobrovoljnog darivanja krvi u Addiko banci

Ova akcija se realizuje barem jednom godišnje, odziv je i ove godine bio na zadovoljavajućem nivou.

U prostorijama centrale Addiko Bank dd Sarajevo održana je akcija dobrovoljnog darivanja krvi za zaposlenike Addiko Bank Sarajevo. Ova akcija se realizuje barem jednom godišnje, odziv je i ove godine bio na zadovoljavajućem nivou.

„Akcija dobrovoljnog darivanja krvi je tradicija koju njegujemo već godinama. Iako zbog epidemiološke situacije dio zaposlenika radi od kuće, ipak smo uspjeli održati kontinuitet kada je u pitanju broj davalaca“, istakao je Emir Jildizlar, menadžer korporativnih komunikacija Addiko Bank dd Sarajevo.

„Mi uvijek rado dolazimo u Addiko banku jer se veliki broj darivalaca odazove akciji dobrovoljnog darivanja krvi. Krv je jedini lijek koji se ne može proizvesti sintetski tako da je nama svaka doza jako bitna, i zahvalni smo Addiko banci što nas je ugostila“ istakla je dr. Mersiha Zekotić, iz Zavoda za transfuzijsku medicinu FBiH.

 

PODIJELI:
TAGOVI: darivanje krvi addiko bank

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi