AKCIJA u Blicnetu: Poklon bon do 350 KM!

Tehno kutak

AKCIJA u Blicnetu: Poklon bon do 350 KM!

06.08.2018 08:34:04 / Izvor: Akta.ba

Gledajte omiljene programske sadržaje na više televizora u svojoj kući ili stanu bez dodatne naknade! Sa našom akcijom uz uslugu Blicnet digitalne televizije (DTV) dobijate gratis opremu i pretplatu za osnovni paket TV kanala na do tri televizora!

Uz to iskoristite i poklon bon do 350 KM za korištenje Blicnet usluga.

Korisnički ugovor se zaključuje na 24 mjeseca, što znači da su priključci i oprema za gledanje digitalne televizije dostupni naredne dvije godine bez naknade.

Nakon isteka 24 mjeseca naknada za drugi i treći televizijski priključak obračunava se po cjenovniku.

Naši postojeći korisnici i dalje po posebnim pogodnostima mogu dodati svom paketu nove usluge i takođe iskoristiti gratis do tri priključka za DTV.

Za više informacija pozovite besplatni info broj 0800 30 600 ili posjetite naša prodajna mjesta.

Navedeni iznos poklon bona je sa PDV-om.

Napomena: Korisnik dobija gratis priključke i opremu (STB, CA modul i kartica za dekodiranje) na do 3 televizora za televizore koji se nalaze u jednoj stambenoj jedinici (u kući ili u stanu) i koje ovlaštena lica Blicneta prilikom instalacije zateknu u objektu. Gratis priključci se ne odnose na televizore koji se nalaze u posebnim stambenim objektima: dvorišni objekti, odvojene stambene jedinice na spratovima u kućama, podstanarske jedinice i sl. Takođe, nakon izvršene instalacije ne mogu se naknadno potraživati novi priključci po akcijskim uslovima već se naplaćuju po važećem cjenovniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak