al
Akcijska ponuda Husqvarna perača pod pritiskom

Poljoprivreda i hemija

Akcijska ponuda Husqvarna perača pod pritiskom

12.03.2019 10:02:09 / Izvor: Akta.ba

Svi perači pod pritiskom marke Husqvarna stvoreni su sa ciljem da pruže maksimalnu učinkovitost čišćenja i visoku izdržljivost. Posebnu pažnju posvetili su iskustvu korisnika zbog čega su pažljivo  dizajnirali i opremili uređaje dugim crijevima, brzim priključcima i lako okretnim funkcijama koje sprečavaju petljanje crijeva

AKCIJSKA PONUDA PERAČA TRAJE DO 31.03.2019. GODINE

Husqvarna perač pod pritiskom 125

PW 125

Naša najkompaktnija mašina za pranje pod visokim pritiskom, koja nudi visoku učinkovitost čišćenja za zadatke poput terasa i vrtne opreme. Dvije funkcije okretanja, za podešavanje mlaznice i brzi spoj, sprečavaju probleme. Skladištenje pribora na unutrašnjim dijelovima, kolut za crijevo i spremanje kabla za napajanje čine rad učinkovitijim. Metalna pumpa pruža pouzdan učinak. Uključene su dvije mlaznice i jedan raspršivač pjene.

 • Max pritisak    125 bar
 • Protok vode    320-460 l/h
 • Snaga    1500 W
 • Dužina crijeva    7 m

Stara cijena 329,00 KM

Akcijska cijena 309,00 KM

Uračunat PDV

 

Husqvarna perač pod pritiskom 235

PW 235

Svobuhvativni perač pod visokim pritiskom sa robusnim i svrsishodnim dizajnom za zadatke čišćenja kao što su patosi, vrtna oprema, ograde i postavke kamena. Dvije funkcije okretanja za prilagođavanje mlaznica i brzim povezivanjem, sprečavaju probleme. Skladištenje dodatne opreme, koluti za crijevo i spremanje napojnog kabla, oogućavaju efikasan rad. Metalna pumpa pruža visoku, pouzdanu izdržljivost. Uključene su i dvije mlaznice i jedna prskalica za pjenu.

 • Max pritisak    135 bar
 • Protok vode    350-520 l/h
 • Snaga    1800 W
 • Dužina crijeva    8 m

Stara cijena 419,00 KM

Akcijska cijena 389,00 KM

Uračunat PDV

 

Husqvarna perač pod pritiskom 345C

PW 345C

Visokih performansi, robusni i svrsishodni dizajn te izvrsni rezultati vrhunske su karakteristike ovog perača pod visokim pritiskom, pogodnog za zahtjevne poslove kao što su vozila i kameni zidovi. Aluminijska teleskopska ručka i spremnik za napajanje kabla sa brzim oslobađanjem omogućuju vaš prijevoz i skladištenje praktičnim i jednostavnim. Dvije funkcije okretanja, za podešavanje mlaznice i brzi spoj, sprječavaju gnjavažu. Spremnik za pričvršćivanje pribora i kolut za crijevo omogućuju učinkovit rad. Metalna pumpa osigurava dug životni vijek proizvoda. Uključene su dvije mlaznice i jedan raspršivač pjene.

 • Max pritisak    145 bar
 • Protok vode    420-550 l/h
 • Snaga    2400 W
 • Dužina crijeva    8 m

Stara cijena 669,00 KM

Akcijska cijena 619,00 KM

Uračunat PDV

 

Husqvarna perač pod pritiskom 460

PW 450 & PW 460

Izuzetno veliki i moćni perač pod visokim pritiskom sa robusnim i svrsishodnim dizajnom, napravljenim za najteže poslove čišćenja na otvorenom. Brusna pumpa sa keramičkim klipovima osigurava izvanrednu izdržljivost. Pomoću regulacije pritiska možete savršeno prilagoditi protok vode i pritisak. Uključuje integrirani spremnik za deterdžent koji se kontroliše na prednjoj ploči. Osovina glave pumpe osigurava izvanrednu dugoročnu izvedbu. Uključen je čelik sa visokotlačnim crijevom. Snop niske snage aktivira okidač uz manje napora i za veću udobnost za vaše ruke. Indukcijski motor osigurava pouzdanu izvedbu dok aluminijska nožica olakšava transport. Brzo povezivanje crijeva, veliki i robusni točkovi za bolju vuču, a dugačka mlaznica za kopanje dopunjuje iskustvo. Dvije funkcije okretanja, za podešavanje mlaznice i brži spoj, sprječavaju probleme. Skladištenje pribora na unutrašnjim dijelovima, kolut za crijevo i spremanje kabla za napajanje čine rad učinkovitim. Uključene su dvije mlaznice.

 • Max pritisak    160 bar
 • Protok vode    570-650 l/h
 • Snaga    3300 W
 • Dužina crijeva    15 m

Stara cijena 1.529,00 KM

Akcijska cijena 1.419,00 KM

Uračunat PDV

Thor d.o.o. Doboj - Zastupnik Husqvarna za BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija