Akcijski uslovi za penzionerski kredit u Sberbank BH

20.10.2021 12:03:00
Penzionerski kredit

Penzionerski kredit

Da olakša život u trećoj životnoj dobi Sberbank BH svim penzionerima nudi akcijske uslove penzionerskog kredita. Iznos kredita se kreće od minmalnog 500 KM  do maksimalnog od 20.000 KM uz rok otplate od 13 do 120 mjeseci.

Ugovaranjem penzionerskog kredita klijenti dobivaju Extra penzionerski paket koji pored tekućeg računa i izvoda po tekućem računu penzioneri dobivaju još i Visa debitnu karticu, dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu i osiguranje prekoračenja po tekućem računu.

Također, Sberbank BH daruje sve penzionere, klijente banke koji ugovore kredit po akcijski uslovima sa kolicima sa čvrstim i stabilnim točkovima za nabavku namirnica. Pokazalo se da su ova kolica idealna za kupovini na tržnici ili supermarketu. S tim u vezi Sberbank BH želi olakšati kretanje svojim starijim sugrađanima u obavljanju svakodnevnih kupovina.

Kolica su dostupna u svim poslovnicama Sberbank BH, a klijenti ih dobivaju na poklon po zaključenju penzionerskog kredita.

 

PODIJELI:
TAGOVI: Sberbank BH penzionerski kredit

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting