Akumulator CIAK Truck Heavy Duty za teretna vozila

20.01.2021 10:11:15
Akumulator CIAK Truck Heavy Duty za teretna vozila

Akumulator Ciak Truck Heavy Duty 12V-110Ah za teretna vozila je akumulator koji svojim tehničkim karakteristikama garantira maksimalnu isporuku deklariranih performansi

Akumulator Ciak Truck Heavy Duty 12V-110Ah za teretna vozila je akumulator koji svojim tehničkim karakteristikama garantira maksimalnu isporuku deklariranih performansi. Akumulator Ciak Truck Heavy Duty 12V-110Ah za teretna vozila je idealan za sve vrste vozila uz najbolji odnos dobivenog za uloženo.

Ime C.I.A.K. danas znači visoku kvalitetu proizvoda i usluga, pouzdanost, suvremenost poslovanja, stručnost kadrova i ekološku osvješćenost poduzeća.

Iz C.I.A.K. Auto podsjećaju da su dugogodišnjim radom ispunjavali cilj po cilj i nagrađivani vodećom pozicijom u prodaji akumulatora i baterija.

“Našim kupcima nudimo pouzdan i brz servis proizvoda a profesionalno ophođenje prema radu rezultira dugogodišnjom lojalnošću komitenata koji se s pouzdanošću oslanjaju na nas. Akumulatore i baterije koje zastupamo odlikuju performanse visoke kvalitete, dugi vijek trajanja, velika robusnost, inovacija, snaga i pouzdanost. Pred nama su još mnogi zacrtani ciljevi, projekti, mnogo rada i truda, ali mi imamo ambicije i vjerujemo u uspjeh.”

Za ostvarivanje ciljeva u pogledu kvalitete usluga zbrinjavanja otpada i zaštite okoliša, posjeduju certifikate sustava upravljanja kvalitetom i sustava upravljanja okolišem prema normama ISO 9001:2008 I ISO 14001:2004.

Više informacija potražite na web stranici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika