ALEM Sistem postao IBM Premier Business partner

Predstavljamo

ALEM Sistem postao IBM Premier Business partner

Kada je u pitanju Softver inženjering ALEM Sistem je sada dio elitne grupe IBM Premier Business Partner

20.09.2016 15:36:01 / Izvor: Akta.ba

Kompanija ALEM Sistem je na BH teržištu prisutna od 1996. U proteklih dvadeset godina rada, ALEM Sistem je za respektabilne BH kompanije i institucije, realizirao značajan broj uspješnih projekata u oblasti sistema za upravljanje i monitoring u hidrologiji, meteorologiji, seizmoligiji, te projekte u  oblasti upravljanja sigurnosti i zaštite podataka.

Kada je u pitanju Softver inženjering ALEM Sistem je sada dio elitne grupe IBM Premier Business Partner što osigurava još više mogućnosti realizacije projekata i implementacije IBM rješenja. Ovaj nivo partnerstva se dostiže na osnovu demonstrirane superiorne ekspertize i ostvarenog tržišnog uspjeha. Zajedno sa IBM-om partneri koji imaju Premier level rade na rješavanju problema i zadovoljenju potreba klijenta uz punu podršku klijentu tokom cijele realizacije projekta. Dodatno, ALEM Sistem je već godinama priznat kao najbolji IBM softver partner u BiH.

Profesionalizam i posvećenost kilijentima koje pokazuje kompanija ALEM Sistem su na ovaj način prepoznati i od klijenata i partnera, a kao dokaz tome su nagrade i priznanja kao i dugogodišnja saradnja sa klijentima. U kontekstu implementacije IBM softverskih rješenja, ALEM Sistem je fokusiran na rješenja za sigurnost baza podataka, log management rješenja, rješenja za enkripciju i maskiranje podataka, monitoring IT infrastrukture, endpoint management rješenja i rješenja za poslovnu inteligenciju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo