Algo-Stop - Sredstvo za skidanje algi i plijesni

18.05.2021 08:11:50
Algo-Stop - Sredstvo za skidanje algi i plijesni

Algo-Stop uklanja plijesan i do 99% bakterija

Algo-Stop uklanja plijesan i do 99% bakterija

SASTAV

Sadrži natrijum hipohlorit, otopine sa aktivnim hlorom (NaOCI).

PODRUČJE PRIMJENE

Tekući deterdžent Magic Cteaner Algo Stop se koristi za uklanjanje plijesni i algi na tvrdim podlogama kao i га sprečavanje njihovog nastanka i razvoja. Algo Stop uništava plijesan i alge na zidovima, fasadama, vlažnim površinama, fugama između pločica, u kupaonicama kuhinji podrumima Uništava 99% bakterija.

Magic Cleaner Algo Stop je tekući deterdžent sa mirisom hlora/klora. Radi mirisa hlora/Mora radove izvoditi uz otvorene prozore. Izbjegavati boravke u prostoru sve dok u potpunosti ne nestane miris hlora/klora. Za vrijeme rada potrebno je nositi primjerenu zaštitnu odjeću, zaštitu za oći/lice.

NAČIN UPOTREBE

Na površini zahvaćenoj s plijesni ii algama, pomoću rasprši vačke pumpice, poprskati i pričekati da se površina osuši. Algo Stop počinje djelovati odmah nakon nanošenja na površinu. Za postizanje idealnih rezultata pustiti da djeluje 60 minuta, dok se površina ne osuši. Po potrebi ponoviti postupak. Za uklanjanje plijesni ili algi koristiti do 200 ml/m Algo Stop-a. Potrošena količina ovisi o intenzitetu plijesni.

PAKOVANJE

Magic Cleaner Algo Stop je pakovan u PP ambalažu od 750 ml (bareode 3877000516124).

POIZVOĐAČ:

forEks BH d.o.o. Tuzla podružnica Prohemika

PODIJELI:
TAGOVI: Algo-Stop forEks BH

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija