al
Alipašina 9 predstavlja poslovni prostor u centru Sarajeva

Nekretnine i enterijer

Alipašina 9 predstavlja poslovni prostor u centru Sarajeva

09.10.2019 08:31:25 / Izvor: Akta.ba

Imati cijeli grad na dohvat ruke iz udobnosti vaše kancelarije zvuči idealno, zar ne?

Stambeno poslovni objekat "Alipašina Devet" smješten je u samom centru Sarajeva, u istoimenoj ulici Alipašina na broju 9. Svojim kupcima nudi vrhunski projektovane poslovne prostore za rad u skladu sa njihovim profesionalnim potrebama i komforan ambijent u samom srcu grada. Ovo je idealna lokacija za kompanije koje žele da budu vidljive i prisutne u urbanom jezgru Sarajeva."Alipašina Devet" svojim klijentima pruža idealne uslove po najvišim standardima, uz prestižnost centralne gradske lokacije i povezanost sa svim bitnim institucijama, lokalitetima i saobraćajnicama.

Radi se o postojećem objektu sa historijskim ambijentom nad kojim je planirano kompletno renoviranje u svrhu luksuznih biznis apartmana i poslovnih prostora. Njeni tehnički i tehnološki standardi odgovaraju potrebama IT kompanija, advokatskim kancelarijama, revizorskim kućama, marketinškim agencijama i sličnim.

"Alipašina Devet" je savršen poslovni ambijent za one kompanije koje posebno vode računa o profesionalnim potrebama svojih zaposlenih, njihovom radnom okruženju koje, ukoliko je dobro organizovano, i te kako može pozitvno da utiče na kreativnost, inspiraciju i motivisanost tima.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer