Predstavljamo

Almy Grupacija: Kompanija koja postavlja više standarde

09.12.2013 15:23:22 / Izvor: eKapija.ba

Almy Grupacija poznata je u poslovnim krugovima u BiH, ali i izvan granica naše države. U njoj je u više različitih djelatnosti i organizacionih djelova zaposleno preko 800 radnika u Zenici, Zavidovićima i Sarajevu. U sastavu firme su proizvodni kapaciteti u naselju Lipice kod Vranduka, na području Zeničke općine, betonska baza u Zenici, Zavidovićima i Sarajevu, asfaltna baza u Begov Hanu, općina Zepče, proizvodnja Alu&Pvc stolarije u Zavidovićima, moderni kamioni za prijevoz roba na bosanskohercegovačkim i stranim tržištima, 4 savremeno opremljene benzinske pumpe u naselju Pečuj, na ulazu u Zenicu a uz magistralni put Zenica - Sarajevo i u Zavidovićima sa pratećim objektima, zatim veliki skladišni prostori kao i veleprodajni i maloprodajni objekti u Zenici, Nemili, Zavidovićima i Sarajevu.

U sastavu firme nalazi se i moćna mehanizacija koja broji oko 100 transportnih jedinica, 40 građevinskih mašina i građevinskih kranova, 20 manjih komercijalnih vozila i kombija, mehanizacija za nisko i visokogradnju, kao i za održavanje i izgradnju putne mreže svih vrsta.

ALMY GRUPACIJU čini šest preduzeća izraslih iz preduzeća Almy d.o.o. koja broje preko 800 zaposlenih.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo