al
Alternativa treći put zaredom učesnik Sajma građevinarstva u Beogradu

Građevina

Alternativa treći put zaredom učesnik Sajma građevinarstva u Beogradu

10.05.2019 08:27:16 / Izvor: Akta.ba

Kompanija Alternativa i ove je godine uzela učešće na najvećem sajamskom događaju u građevinskoj industriji u regionu Jugoistočne Evrope, Sajmu građevinarstva u Beogradu, koji je održan od 17. do 20. aprila 2019. godine.

Na sajmu su imali priliku da se upoznaju sa aktuelnim trendovima u oblasti građevinarstva i da predstave proizvode iz svog širokog asortimana roba i usluga, čiju su kvalitetu, pored stalnih partnera, prepoznali i novi klijenti. Zainteresiranosti za Alternativine proizvode svjedoči posjećenost njihovom štanda, kojoj je uveliko doprinio proces atestacije asortimana u vidu novog međunarodnog certifikata ISO 9001:2015 i ”CE” znaka, a koji su im otvorili vrata za nesmetanu distribuciju proizvoda u zemlje Evropske unije.

Ove godine dodatno su predstavili proizvodnu liniju panela od kamene vune, proizvod koji je pobudio veliko interesovanje vodećih kompanija koje investiraju u industrijske objekte, s obzirom na rigorozne protupožarne propise koji vladaju na teritoriji Republike Srbije.

Budući da su u potpunosti ishodovali atestno-tehničku dokumentaciju za sve vrste panela i sva dostupna tržišta, sajam su iskoristili i kao priliku da trenutne i potencijalne klijente upoznaju sa istom.

"Učešće na sajmu dalo nam je podsticaj za daljnja ulaganja u najnovije tehnologije kojim ćemo osigurati vrhunski kvalitet naših proizvoda i još jednom potvrditi poziciju regionalnog lidera" poručuju iz Alternative.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina