Filantropi

Alterural učestvovao u rekonstrukciji i uređenju dječjeg parka i igrališta u naselju Vareš Majdan

U sklopu projekta "Poboljšanje uvjeta stanovanja socijalno ugroženih osoba u ruralnim područjima BiH", Alterural uradio rekonstrukciju i uređenje dječjeg parka i igrališta u naselju Vareš Majdan.

26.10.2021 08:38:10 / Izvor: Akta.ba

U sklopu projekta "Poboljšanje uvjeta stanovanja socijalno ugroženih osoba u ruralnim područjima Bosne i Hercegovine", organizacija Alterural uradila je rekonstrukciju i uređenje dječjeg parka i igrališta u naselju Vareš Majdan.

Službenom otvorenju parka bili su prisutni predstavnici općine Vareš, predstavnici kompanije Easter Mining, predstavnici Mjesne zajednice Vareš Majdan, školska djeca sa učiteljicama i mještani.

"Nadamo se da će djeca uživati u novom parku, i da će ovaj projekat biti primjer pozitivne i dobre namjere za unapređenje života u lokalnim zajednicama", poručuju iz Alterural-a

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi