al
AluKönigStahl BiH - Specijalist za vrata, prozore i fasade

Građevina

AluKönigStahl BiH - Specijalist za vrata, prozore i fasade

21.06.2019 08:30:13 / Izvor: Akta.ba

AluKönigStahl nudi najkvalitetnije aluminijumske, čelične i PVC sisteme i komponente za savremenu, energetski efikasnu arhitekturu, te na taj način podržava koncept izgradnje održivih zgrada. Poznati brendovi garantuju asortiman visokog kvaliteta, koji se neprestano usavršava i prilagođava kako trendovima u arhitekturi, tako i građevinskim propisima.

Već više od 50 godina AluKönigStahl njeguje savez sa dva vodeća proizvođača sistema. Jedan od njih je Schüco, svjetski lider u proizvodnji aluminijumskih i ekspert za PVC sisteme.

Drugi je Jansen, specijalista za sisteme čeličnih profila. Ova saradnja i razvoj inovativnih proizvoda omogućili su da AluKönigStahl postane tehnološki lider na tržištu.

U oblasti čeličnih konstrukcija, mostogradnje, proizvodnje mašina i drugih fabričkih postrojenja, kao i u oblasti automobilske industrije i brodogradnje, naša kompanija nudi renomirani brend RHS - toplo i hladno valjane čelične šuplje profile, okrugle cijevi i cijevi različitih oblika.

Svojim partnerima AluKönigStahl nudi sveobuhvatni paket profesionalnih usluga u svim fazama realizacije građevinskog projekta. Ekipe naših savjetnika razvijaju nove proizvode i pomažu Vam pri odabiru optimalnih komponenti sistema za Vaš konkretni projekat.

Više informacija možete pronaći na našoj web stranici: www.alukoenigstahl.ba

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina