App Impact web rješenja za hotelsku industriju

08.06.2021 11:47:11
App Impact web rješenja za hotelsku industriju

Poželite dobrodošlicu novim gostima koristeći App Impact web rješenja za hotelsku industriju

Poželite dobrodošlicu novim gostima koristeći App Impact web rješenja za hotelsku industriju

Stiglo je vrijeme godišnjih odmora i perioda kada gosti iz raznih dijelova svijeta posjećuju različite portale i stranice kako bi pronašli idealno mjesto za odmor. U moru velikog broja ponuda koje su predstavnici hotelske industrije pažljivo pripremali tokom proteklog perioda, izdvajaju se one koje su među prvim rezultatima na pretraživačima, nalaze se na web portalima koji su optimizovani za sve uređaje, imaju lokalizovan sadržaj te omogućavaju potencijalnim posjetiocima da brzo i jednostavno dobiju sve informacije i rezervišu svoj boravak.

Jedan od primjera takvih web portala su i web portali BO Hotel Group koje je razvila App Impact kompanija iz Sarajeva. Osim centralnog BO Hotel Group portala na kojem je moguće informisati se o hotelima koji posluju u okviru ove grupacije te rezervisati svoj boravak, App Impact tim je također radio i na dizajnu i izradi portala za pojedinačne hotele: BO Hotel Hamburg, BO Hotel Palma i BO Hotel Palazzo.

Rješenje za klijenta je podrazumijevalo uspostavljanje integrisanog javnog i administrativnog dijela portala za sve hotele. Dodatno, App Impact kompanija je razvila sve funkcionalnosti koje uposlenicima BO Hotel Group omogućavaju upravljanje informacijama o gostima, rezervacijama, hotelu, smještaju, kreiranje različitih ponuda i promocija te provedbu cjelokupne komunikacijske strategije. S druge strane, na javnom dijelu portala, potencijalni posjetioci imaju mogućnost kreiranja rezervacija, fleksibilnog otkazivanja, pregleda najzanimljivijih informacija o gradu u kojem se hotel nalazi i slanja upita putem kontakt forme.

Osim funkcionalnosti koje je je App Impact kreirao osluškujući klijentove potrebe, novi sistem je omogućio i integraciju sa booking engine-om. Dostupnost niza povezanih funkcionalnosti i ključnih informacija u okviru jednog sistema često može biti i preduslov za uspješno obavljanje poslovnih aktivnosti, te je App Impact iznimno ponosan na kreiranje sistema koji upravo to i omogućava.

Prisutnost u hotelskoj i industriji turizma zahtjeva pravovremeno i efikasno prepoznavanje potreba klijenata, ali i predstavljanje ponude na način koji će privući nove i zadržati postojeće goste. Dodatno, da bi ponuda Vašeg hotela bila među prvima koju će potencijalni gosti razmatrati, neophodno je koristiti web rješenja i alate koji znaju put do Vaših ciljnih grupa. Uz App Impact napredna softverska i web rješenja, Vaša ponuda će neometano stići do novih kupaca. Ako ste zainteresovani za sve mogućnosti rješenja koja je razvio App Impact tim, pošaljite upit na info@appimpact.ba, a odgovor možete očekivati u najkraćem roku!

 

PODIJELI:
TAGOVI: App Impac web rješenja

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak