al

Nekretnine i enterijer

Arhivski ormari na akciji u ProTim-u

30.09.2019 07:34:15 / Izvor: Akta.ba

Dolazi nam kraj godine i vrijeme je za pospremanje arhivske građe. U periodu od 01.10. - 31.12.2019. godine ProTim d.o.o. Sarajevo je za vas pripremio akcijske cijene za program arhivskih ormara stoga ne propustite ovu priliku i po posebno sniženim cijenama opremite arhivske prostorije.                                                     

 

Ormar arhivski AO-B7

U cjelosti je metalne izvedbe (visoko kvalitetnog čeličnog lima) zaštićen plastifikacijom - Arhivski metalni ormar izveden je sa dvokrilnim vratima koja se zaključavaju pomoću cilindar brave u dvije tačke, 4 police podesive po visini. Boja: RAL 7035 (siva). Dimenzije: 1950 x 920 x 420 mm (v/š/d).

Redovna cijena: 350,00 KM

Akcijska cijena: 295,00 KM

 

Ormar kartotečni KO-B4

Kartotečni metalni ormari služe za smještaj i čuvanje dokumenata u kancelarijama. Metalna izvedba (visoko kvalitetni čelični lim) zaštićen plastifikacijom, cilindar brava sa centralnim zaključavanjem, anti tilt mehanizam, omogućava vješanje mapa, 4 ladice sa potpunim izvlačenjem. Boja: RAL 7035 (siva).

Dimenzije: 1310 x 470 x 620 mm (v/š/d).

Redovna cijena: 400,00 KM

Akcijska cijena: 345,00 KM                    

Firma ProTim d.o.o. Sarajevo je osnovana da pruži vrhunska, konkretna i pouzdana rješenja našem tržištu na polju informacionih tehnologija i kancelarijskog namještaja. Kompanija je specijalizirana za opremanje poslovnih enterijera, obrazovnih, javnih i finansijskih institucija, arhivskih prostorija i depoa. Zaposlenici su profesionalni kadrovi sa iskustvom od preko 15 godina u enterijerskom i arhivskom opremanju, kao i IT rješenjima za poslovne korisnike.

Profesionalnim i odgovornim pristupom sa jasnom politikom i vizijom, klijentima pružaju kompletna rješenja, od ideje do realizacije. Svakom klijentu pristupaju individualno i kreiraju jedinstvena i efikasna rješenja, a u cilju postizanja vrhunskih rezultata i efektivnosti klijentovog biznisa, te prepoznatljivosti na tržištu.

"Naša Vizija je Biti pouzdan partner, a Misija da budemo sinonim profesionalnosti i kvaliteta. Uvjerite se i Vi u našu profesionalnost i kvalitetu, jer bit će nam zadovoljstvo odgovoriti na svaki Vaš poziv!" poručuju iz ProTim d.o.o. Sarajevo

Kompletnu ponudu asortimana možete pogledati na web stranici www.protim.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Nekretnine i enterijer