ARIX Perfetto premium omekšivač

30.06.2021 14:15:55

Ovaj omekšivač zadovoljava kriterijume sigurnosti okoliša zbog ugrađenih sirovina koje su biorazgradive i prihvatljive za okoliš

ARIX Perfetto premium omekšivač baziran je na koncentrovanoj i efikasnoj multifunkcionalnoj formulaciji. Pažljivo odabrane sirovine svjetskih proizvođača garantuju visok kvalitet ovog proizvoda.

Osim što rublju daju izuzetnu mekoću i ugodan miris, te uklanjaju statički elektricitet, omekšivači u sebi sadrže silikonski aditiv koji u kombinaciji sa esterquatom pruža dodatne vrijednosti rublju kao što su – smanjenje gužvanja tkanine, olakšano peglanje i smanjuju vrijeme sušenja rublja.

Pri tom, ovaj omekšivač zadovoljava kriterijume sigurnosti okoliša zbog ugrađenih sirovina koje su biorazgradive i prihvatljive za okoliš.

Nagradite svoja čula i odjeću novim, čarobno mirisnim omekšivačima dizajniranim od strane eksperata za parfeme, koji će svojim mirisom očarati sve one oko vas, ostavljajući dugotrajno senzualno iskustvo.

Podsjećamo, DITA se bavi proizvodnjom deterdženata i sredstava za higijenu u domaćinstvu i industriji:

  • Deterdženti za mašinsko pranje rublja
  • Deterdženti za ručno pranje rublja
  • Deterdženti za pranje posuđa
  • Ostala sredstva za pranje posuđa
  • Ostala sredstva za pranje i čišćenje
  • Šamponi
  • Sapuni
  • Deterdženti za industriju

Neki od najprodavanijih brendov-a Dite su: ARIX – deterdžent za pranje veša, koji bilježi najbolje prodajne rezultate kako u BiH tako i u ključnim izvoznim zemljama partnerima. IDA i 3 de – koji su ostvarivali dvocifren rast prodaje u nekoliko posljednjih godina. Tenzo 21 BLIC CRAFT Deon – omekšivač Monia – tečmi sapun

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Poljoprivreda i hemija