Auto centar Tomić: THE X4 ušteda do 15.000 KM uz isporuku odmah

27.05.2021 08:07:26

Posjetite Auto centar Tomić i odaberite svog ljubimca

Bez obzira na to koji izazovi bili na vašem putu, BMW X4 je više nego spreman suočiti se s njima. Njegov progresivni dizajn i konture poput kupea odmah otkrivaju njegovu potrebu za akcijom. I zahvaljujući prvoklasnoj voznoj dinamici, inovativna lagana konstrukcija s niskim centrom gravitacije i još višom razinom performansi - samo jedna stvar stoji između vas i vaših odredišta: čisto zadovoljstvo u vožnji.

Dinamične bočne linije i linija krova poput kupea pružaju BMW-u X4 sportsku siluetu. To je dodatno poboljšano širokim i atletski ravnim stražnjim dijelom i uskim svjetlima LED u kombinaciji. Snažna prednja strana s LED prednjim svjetlima, kao i široko međuosovinsko rastojanje i glomazni lukovi kotača naglašavaju X gene vozila. Svojim atletskim izgledom i sportskom elegancijom, BMW X4 impresionira na svim frontovima.

Posjetite Auto centar Tomić i zatražite probnu vožnju.

PODIJELI:
TAGOVI: Auto centar Tomić BMW THE X4

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika