al
Babel seminari iz oblasti javnih nabavki

Predstavljamo

Babel seminari iz oblasti javnih nabavki

27.12.2016 14:22:00 / Izvor: Akta.ba

Babel seminari iz oblasti javnih nabavki pomažu polaznicima da uspješno riješe pitanja sa kojima se susreću u praksi i da se upoznaju sa novim propisima i njihovim tumačenjima od strane relevantnih stručnjaka – certificiranih predavača. Seminari se oblikuju prema interesovanjima polaznika, tako da u potpunosti odgovaraju njihovim potrebama.

Babel organizuje više vrsta seminara:

  • organizovanje jednodnevnih ili višednevnih seminara namijenjenih javnim institucijama i ponuđačima
  • organizovanje specijalizovanih sektorskih seminara,
  • organizovanje specijalizovanih seminara namijenjenih jednom klijentu (in-house seminari), koji mogu trajati jedan ili više dana u zavisnosti od potreba klijenta i prema temama koje traži klijent.

Babel vrši i konsultantske usluge koje podrazumijevaju pomoć u rješavanju praktičnih pitanja u javnim nabavkama. Cilj konsultacija je da pružimo pomoć naručiocima u sprovođenju postupaka javnih nabavki i tumačenju propisa o javnim nabavkama, a ponuđačima da olakšamo pripremanje prihvatljivih ponuda i zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

Sve usluge se vrše elektronski (e-mailom), telefonom i/ili na sastancima u prostorijama Babela ili kod klijenta. Ukoliko smatrate da Vam možemo pomoći stručnim savjetima u rješavanju praktičnih pitanja u javnim nabavkama, možete nas kontaktirati, nakon čega ćemo Vam dostaviti ponudu za konsultantske usluge prilagođenu Vašim potrebama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo