al
Babel svim svojim korisnicima nudi kvalitetnu i blagovremenu uslugu

Predstavljamo

Babel svim svojim korisnicima nudi kvalitetnu i blagovremenu uslugu

14.10.2016 15:55:08 / Izvor: Akta.ba

Firma Babel d.o.o. Sarajevo je osnovana 1990. godine s ciljem pružanja usluga u računovodstvenim poslovima i konsaltinga iz oblasti poreza. Naknadno je djelatnost usluga proširena na oblast javnih nabavki.

Njihovi korisnici su sve vrste društava, obrti, udruženja i slično. Svojim poslovnim partnerima, korisnicima usluga njihovog servisa, posvećuju se u potpunosti. Kako bio uvijek bili u toku s novim zakonima i propisima, redovno prisustvuju seminarima, usavršavaju se i prate stručnu literaturu i publikacije iz relevantnih oblasti.

Obim Babel servisnih usluga ovisi o individualnom dogovoru sa svakim pojedinim korisnikom, a obuhvata cjelokupno vođenje poslovanja. U obavljanju poslova koriste najnovije tehnologije koje omogućavaju brzo i efikasno rješenje svih zahtjeva njihovi klijenata.

“Odlučite li se ukazati nam svoje povjerenje, garantujemo vam kvalitetnu i blagovremenu uslugu. Diskrecija je zagarantovana i možete biti sasvim sigurni da niko neće imati uvid u vaše poslovne knjige ili projekte osim vas i osoblja servisa. Vaše poslovne knjige vodimo u skladu sa važećim zakonima” – poručuju Babela.

Ukoliko tek počinjete svoje poslovanje, pomoći će vam u prvim koracima i pružiti potrebne informacije kako biste što lakše osnovali svoju kompaniju, obrt ili udruženje, te na brži i jednostavniji način uspostavili svoje svakodnevne aktivnosti.

SEMINARI – Javne nabavke

Babel seminari iz oblasti javnih nabavki pomažu polaznicima da uspješno riješe pitanja sa kojima se susreću u praksi i da se upoznaju sa novim propisima i njihovim tumačenjima od strane relevantnih stručnjaka – certificiranih predavača. Seminari se oblikuju prema interesovanjima polaznika, tako da u potpunosti odgovaraju njihovim potrebama.

Babel organizuje više vrsta seminara:

  • organizovanje jednodnevnih ili višednevnih seminara namijenjenih javnim institucijama i ponuđačima,
  • organizovanje specijalizovanih sektorskih seminara,
  • organizovanje specijalizovanih seminara namijenjenih jednom klijentu (in-house seminari), koji mogu trajati jedan ili više dana u zavisnosti od potreba klijenta i prema temama koje traži klijent.

Babel vrši i konsultantske usluge koje podrazumijevaju pomoć u rješavanju praktičnih pitanja u javnim nabavkama. Cilj konsultacija je da pruže pomoć naručiocima u sprovođenju postupaka javnih nabavki i tumačenju propisa o javnim nabavkama, a ponuđačima da olakšaju pripremanje prihvatljivih ponuda i zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

Sve usluge se vrše elektronski (e-mailom), telefonom i/ili na sastancima u prostorijama Babela ili kod klijenta. Ukoliko smatrate da vam mogu pomoći stručnim savjetima u rješavanju praktičnih pitanja u javnim nabavkama, možete ih kontaktirati, nakon čega će vam dostaviti ponudu za konsultantske usluge prilagođenu vašim potrebama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo