Baumit NixMix Beton: Brzo betoniranje za amatere i profesionalce!

26.07.2021 11:58:12
Baumit NixMix Beton: Brzo betoniranje za amatere i profesionalce!

Tražimo načine kako život učiniti jednostavnijim i imati više vremena za porodicu, hobije... Ko bi mogao i pomisliti da je beton ono što će nam pomoći?

Svijet kao da se vrti sve brže i imamo sve manje vremena za porodicu i jednostavne stvari koje čine život. Tražimo načine kako život učiniti jednostavnijim i imati više vremena za porodicu, hobije i odmor. Ko bi mogao i pomisliti da je beton ono što će nam pomoći?

  • brzo stvrdnjavajući betonza gradnju stubova, ljuljački i malih temelja
  • primjena i bez miješanja

Kada koristiti ovaj beton?

Brzo stvrdnjavajuće betonske mješavine C16 / 20 za brzu montažu i sidrenje malih arhitektonskih elemenata koji nisu namijenjeni znatnim opterećenjima, kao što su: stubovi za ograde, rasvjetu, poštanski sandučići, reklamne ograde, stubovi za zastave, stalci za sušenje odjeće, dječje penjalice i tobogani itd., kao i u slučaju potrebe za malim betonskim radovima u područjima s teškim pristupom strujnoj mreži i postavljanjem temelja za male konstrukcijske elemente.

Baumit. Ideje budućnosti.

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: Baumit NixMix Beton betoniranje

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina