al
BBI centar proslavio svoj sedmi rođendan

Predstavljamo

BBI centar proslavio svoj sedmi rođendan

07.04.2016 13:55:55 / Izvor: Akta.ba

U srijedu, 6. aprila, BBI Centar proslavio svoj sedmi rođendan zajedno uz cjelodnevnu zabavu, poklone, iznenađenja.

Tokom cijelog dana dame su bile uljepšavane u beauty corneru BBI centra na trećem spratu, a sve kupce koji su tog dana obavili kupovinu u minimalnom iznosu od 30 KM, očekivali su pokloni na Info pultu.

Brojne akcije i rođendanski popusti također su obilježiti proslavu sedmog rođendana BBI centra. U prostorima Lindex, Lindex kids, Blu Kids i Ulla Popken bio je popust od 10%. Bektić design pripremio je popust od čak 50% na veći dio asortimana. Oviesse kids, Tom Tailor i Sportlife darivali su rođendanski popust od 20%, a Car4You povodom rođendana na svoje usluge je darovao 10% popusta svima koji na Car4You pultu u prizemlju BBI centra prilože promotivni letak rođendanske zabave BBI centra.

Turistička agencija M97 je odobrila popust od 5% na sve aranžmane za prvih deset osoba koje su na rođendan BBI centra izvršile rezervaciju putovanja.

Rođendansko slavlje je uveličao mini koncert ovogodišnjih predstavnika naše zemlje na Eurosongu. Deen&Dalal, Ana Rucner i Jala nastupali su u 20 sati u restoranu Sarajka na 2. spratu BBI centra.

"Posjetioci su sa nama uživali u srijedu, 6. aprila kao što mi uživamo sa njima ovih sedam godina", istakli su iz BBI centra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo