al

Filantropi

Bellissima otvorila novu prodavnicu u "Mall of Montenegro"

11.09.2014 11:45:56 / Izvor: eKapija.ba

Eksluzivnost, dugogodišnja tradicija i kvalitet su epiteti koji definišu brend "Bellissima". Vodeći računa o modnim potrebama i željama tržišta, nudeći maksimalan omjer cijene i kvaliteta, uspješno su ostavili pečat autohtonosti i originalnosti na izradi svake nove kolekcije.

Za sve ljubitelje modnog branda Bellissima, te za one koji će to tek postati, adresa koju trebaju posjetiti je Bulevar Bratstva i Jedinstva 85 "Mall of Montenegro". Na ovoj adresi je otvorena nova prodavnica u kojoj je predstavljena nova kolekcija za jesen/zimu 2014/15.

"U čast otvaranja nove prodavnice Bellissima je priredila VIP otvaranje za poslovne partnere, kupce i goste. Prilikom svečanog otvaranja organizovali smo i modnu reviju na kojoj smo predstavili naše modele iz aktuelne kolekcije jesen/zima 2014/15", ističu iz Bellissime.

Kolekciju koju kupci u "Mall of Montenegro" imaju priliku da pogledaju kreirao je dizajnerski tim ove modne kuće, vodeći računa o ispunjavanju svakodnevnih potreba koje ima jedna savremena žena.

Dakle, za predstojeću sezonu modna kuća Bellissima svojim kupcima nudi jednu bogatu i glamuroznu kolekciju napravljenu od prirodnih materijala i toplih tkanina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi