Besplatni pozivi unutar OLX aplikacije

Predstavljamo

Besplatni pozivi unutar OLX aplikacije

10.01.2020 08:14:10 / Izvor: Akta.ba

OLX.ba nastavlja odgovarati na potrebe korisnika te ovoga puta donosi poboljšanje u vidu opcije besplatnih poziva namijenjenih svim korisnicima Android aplikacije.

Kupovni put na OLX.ba počinje tako što kupci dodatne informacije o artiklu potražuju slanjem privatne poruke ili javnog pitanja prodavcu. Da bi upotpunili korisničko iskustvo, korisnicima su omogućili servis OLX besplatnih poziva kako bi se zadržali unutar aplikacije te na što brži i jednostavniji način došli do željenih informacija.

Nova opcija će dodatno olakšati korištenje OLX-a te omogućiti da se sva komunikacija potpuno besplatno odvija u okviru aplikacije, bez potrebe da se za finaliziranje dogovora koriste drugi servisi.

Za uspostavu poziva među OLX korisnicima dovoljno je kliknuti na dugme "poziv", te odabrati opciju "Besplatan OLX poziv" čime se automatski i bez naknade spajate s drugim odabranim korisnikom.

Kako bi korištenje servisa bilo potpuno, u opcijama menija je omogućen i pregled svih uspostavljenih, primljenih ili propuštenih poziva, kao i datum i vrijeme koji se odnose na navedene pozive.

Za OLX korisnike koji posjeduju pametni sat, odnosno Smartwatch, s operativnim sistemom Wear OS – od sada je, pored privatnih poruka i javnih pitanja, omogućeno i odgovaranje na besplatne OLX pozive.

Trenutno OLX.ba Android aplikacija ima više od 1,7 miliona downloada i više od 400 hiljada aktivnih korisnika mjesečno i možete je preuzeti ovdje.

Iz OLX-a najavljuju da će uskoro biti dostupna i iOS verzija OLX besplatnih poziva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo