Bezbrižno putujte uz "Roaming kao kod kuće"

Tehno kutak

Bezbrižno putujte uz "Roaming kao kod kuće"

16.07.2021 08:53:33 / Izvor: Akta.ba

Odlična vijest za sve korisnike koji planiraju boravak u zemljama Zapadnog Balkana!

Na putovanju iz BiH u Srbiju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju, Albaniju i Kosovo za komunikaciju mobilnim telefonom od 1. jula više ne morate plaćati dodatne naknade kako biste koristili usluge roaminga, jer možete uživati u „roamingu kao kod kuće”!

Vaši pozivi (na mobilne i fiksne telefone), tekstovne poruke (SMS) i podatkovne usluge naplaćuju se po domaćim tarifama, tj. plaćate istu cijenu kao unutar svoje zemlje.

To se pravilo primjenjuje i na sve pozive ili tekstovne poruke koje primite dok ste u inozemstvu – u roamingu se primanje poziva ili poruka ne naplaćuje dodatno, čak ni ako osoba koja vas zove ima drugog operatora.

Na isti način će i državljani pomenutih zemalja, tj. korisnici drugih operatora iz tih zemalja, biti u mogućnosti koristiti određene usluge na teritoriji BiH po uslovima kao da se nalaze u matičnoj zemlji.

Pravila, cijene i količine maloprodajnih mobilnih usluga koje BH Telecom korisnici mogu koristiti u pomenutim zemljama su detaljno opisane u uslovima korištenja usluge „Roaming kao kod kuće“ i dostupni su ovdje.

Napomena:

Prilikom pristupa internetu u roamingu, a kako bi se spriječile moguće zloupotrebe, postoji mogućnost ograničavanja korištenja prijenosa podataka po domaćim cijenama. Ta ograničenja zavise od korisničke tarife, opcije ili dokupa. Ukoliko korisnik prekorači dozvoljeni limit podatkovnog saobraćaja, BH Telecom ima pravo onemogućiti postpaid korisnicima daljnje korištenje mobilnog interneta s ciljem sprečavanja neželjenih troškova za korisnike. Kod prepaid korisnika prekoračenje limita data saobraćaja naplaćivat će se s online računa.

Surfanje na odmoru nikada nije bilo lakše i povoljnije! Uživajte maksimalno uz „Roaming kao kod kuće“!

Moja priča. BH Telecom

 

 

PODIJELI:

TAGOVI: roaming bhtelecom

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Tehno kutak