BH Telecom slavi rođendan i nagrađuje vas!

Predstavljamo

BH Telecom slavi rođendan i nagrađuje vas!

01.09.2021 09:52:17 / Izvor: Akta.ba

Iskoristite brojne super pogodnosti na Moja TV u septembru povodom rođendanskog slavlja BH Telecoma. U okviru akcije "Imaš sve uz Moja TV", BH Telecom vas cijeli mjesec septembar nagrađuje uz POTPUNO BESPLATNO korištenje sljedećih dodatnih usluga:

Moja TV HD paket

Moja TV Flix paket

i Moja webTV.

MojaTV HD paket

Kompletan sadržaj za sve generacije u vrhunskoj HD kvaliteti slike i zvuka dostupan vam je besplatno na Moja TV HD! Uživajte u najboljim informativnim, zabavnim, serijskim i filmskim kanalima, a za potpuni sportski doživljaj pred malim ili velikim ekranima tu je Arena Sport BiH HD, Arena Sport 2 HD, Arena Sport 3 HD i Arena Sport 4 HD.

Napomena: Moja TV HD paket će biti aktiviran po automatizmu svim korisnicima, a po isteku promo perioda isti će biti deaktiviran, izuzev korisnicima koji su ovaj paket koristili i prije početka promotivnog perioda.

Moja TV Flix paket i Moja webTV

Želite gledati dobre filmove? Tu je uvijek dostupna videoteka sa više od 1200 najboljih filmskih naslova, koja se redovno obogaćuje s novim sadržajima i to sa minimalno 15 filmova mjesečno.

Za vas smo tokom cijelog septembra pripremili i benefit BESPLATNOG korištenja Moja TV Flix i Moja web TV usluge, bilo da ste ove dodatne usluge aktivirali prije početka besplatnog promotivnog perioda ili to namjeravate uraditi za vrijeme akcije.

Napomena: Ako korisnik ne izvrši deaktivaciju Moja webTV i Moja TV Flix prije isteka promotivnog perioda, iste nastavlja koristiti po komercijalnim uslovima. Aktivacija Moja webTV se vrši ulaskom na glavni meni, odabirom opcije BH Telecom Servisi, gdje se na dnu liste nalazi opcija Moja webTV. Aktivacija i deaktivacija usluge Moja TV Flix se vrši putem opcije “Aktivacija usluga” na glavnom meniju Moja TV.

Ne čekajte i čim prije uživajte u rođendanskim poklonima BH Telecoma!

Moja priča. BH Telecom

PODIJELI:

TAGOVI: #BH Telecom #nagrada

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo