BH4 d.o.o. Jajce - Vaš partner u izgradnji

28.04.2021 08:54:34
BH4 d.o.o. Jajce - Vaš partner u izgradnji

Izvode radove iz oblasti niskogradnje, hidrogradnje i visokogradnje...

BH 4 d.o.o.  je kompanija iz Jajca sa preko 20 godina iskustva u oblasti građevine. Izvode radove iz oblasti niskogradnje, hidrogradnje i visokogradnje. Stručan tim njihovih zaposlenih i timski rad čine ih prepoznatljivim u oblasti njihovog djelovanja. Prije same gradnje, tu su njihovi geodeti i dizajneri, a nakon toga angažuju građevinske timove koji imaju sve vještine, znanje i iskustvo za izvedbu gradnje od početka do kraja.

Njihova vizija, a samim tim i dostignuća su da što originalniju ideju pretvore u vrhunski proizvod koji će zadovoljiti potrebe kupaca, osigurati kvalitet, ljepotu i vrijednost proizvoda kako bi se dugoročno održali na tržištu i pozicionirali ispred konkurencije.

Misija BH 4  je - srce i duh unijeti u svaki korak na putu do finalnog proizvoda i usluge jer je samo tako uspjeh zagarantovan...

 

PODIJELI:
TAGOVI: BH4 Jajce gradjevinski radovi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina