BIHAMK i Sberbank BH poklanjaju sigurnost!

07.04.2021 12:07:20
BIHAMK i Sberbank BH poklanjaju sigurnost!

Sberbank BH platna Pika Kartica je najatraktivnije kartica Sberbank BH.

Sberbank BH i BIHAMK su pripremili posebnu akciju za sve nove korisnike Sberbank platne Pika Kartice. Uz Sberbank platnu Pika Karticu dobijaju i BIHAMK Classic članski paket potpuno gratis.


"Da bismo bili bezbrižni tokom putovanja ili svakodnevne vožnje, trebamo pouzdanog partnera, koji će uvijek biti tu za nas. Zbog toga smo sretni što sa BIHAMK-om, najboljim prijateljem na cesti, možemo predstaviti ovaj projekat nagrađivanja novih korisnika Sberbank  platne Pika Kartice", izjavio je Vedran Peršić, direktor Sektora Marketing i komunikacije Sberbank BH, te dodao: "Sa ovom akcijom praktično nudimo sve što jedna porodica treba da ima – sigurnost za porodično vozilo, kao i brojne uštede i pogodnosti koje donosi Sberbank platna Pika Kartica".


"Izuzetno smo sretni i ponosni partnerstvom sa inovativnom bankom kakva je Sberbank BH koja nam omogućava da brojnim zainteresiranim građanima ponudimo i naše članstvo kroz ovu saradnju", ističe Zlatan Velić, rukovodilac Sektora za članstvo i marketing BIHAMK-a.
Sberbank BH platna Pika Kartica je najatraktivnije kartica Sberbank BH. Korisnik kartice sa jedne strane ostvaruje uštede do 20% kupujući s njom u okviru programa "Sberbank srijeda", a sa druge strane osigurava povrat novca za skupljene bodove svakom obavljenom transakcijom bilo gdje u svijetu.
Classic članski paket BIHAMK nudi brojne usluge pomoći na cesti u zemljama regije (Hrvatska, Srbija i Crna Gora) kao i zemljama posebno zanimljivim bh. građanima prilikom putovanja bilo koje vrste (Slovenija i Albanija). Ovaj članski paket se naziva paketom mobilnosti jer pored usluga pomoći na cesti nudi i pomoćne usluge (zamjensko vozilo, smještaj ili povratak kući) kao i posebno atraktivnu uslugu medicinskog povrata te praktično pokriva sve eventualne probleme u okviru jednog putovanja.

PODIJELI:
TAGOVI: Bihamk Sberbank BH

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting