al
Biznis bez granica – Najpovoljnija ponuda na tržištu za Vaše poslovanje!

Finansije i konsalting

Biznis bez granica – Najpovoljnija ponuda na tržištu za Vaše poslovanje!

09.07.2019 08:54:37 / Izvor: Akta.ba

Za sva plaćanja prema zemljema Jugoistočne Evrope i prema Njemačkoj možete koristiti sistem ProPay plaćanja unutar ProCredit mreže banaka u regionu. Putem ProPay usluge, plaćanja se mogu realizovati u jedanaest banaka – članica ProCredit mreže banaka u Jugoistočnoj Evropi i Njemačkoj po vrlo povoljnim uslovima, u vrlo kratkom vremenskom periodu.

Ko može koristiti ProPay uslugu?

Klijenti ProCredit banaka u regionu: fizička lica, institucije i kompanije sa sjedištima u zemljama u kojima posluju ProCredit banke.

Gdje se ProPay usluga može koristiti?

ProPay usluga se može koristiti u bankama članicama ProCredit Grupacije u zemljema: Njemačka, Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Grčka, Gruzija, Makedonija, Rumunija, Moldavija, Srbija, Kosovo i Ukrajina.

Zašto ProPay ?

ProPay Vam omogućava da na najbrži i najjeftiniji način realizujete plaćanja.

Za ProPay banka nudi:

  • Niske troškove – svega 2.5 EUR između ProCredit banaka
  • Transfere bez ikakvih provizija – za korisnika sredstava
  • Brzinu ​​– transferi novca se mogu izvršiti u jednom danu a primaocu su sredstva doznačena isti dan na njegov račun u ProCredit banci. ProCredit banka će realizovati plaćanje u roku od 3 sata.

Kako?

Pogodnosti za međunarodna plaćanja korištenjem ProPay usluge se odnose isključivo na plaćanja pomoću naloga putem internet bankarstva.  Uslov za korištenje ove usluge jeste da obje strane imaju otvoren tekući račun u ProCredit banci kako bi se moglo realizovati plaćanje. Za sve dodatne informacije molimo Vas da kontaktirate Centar Za Podršku Klijentima na broj +387 33 250 950 ili da pošaljete e-mail sa Vašim upitom i kontakt podacima na info@procreditbank.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Finansije i konsalting