Blicnet generalni sponzor BIZNISPROMO konferencije

Predstavljamo

Blicnet generalni sponzor BIZNISPROMO konferencije

11.12.2018 08:44:43 / Izvor: Akta.ba

U punoj sali Hotela “Bosna” održan je treći BIZNISPROMO skup sa ciljem povezivanja preduzetnika i građana radi upoznavanja i zajedničkog razmatranja određenih tema koje su od velikog značaja i za jednu i za drugu stranu.

Otvorena konferencija u krugu domaćih stručnjaka i preduzetnika održana je na temu „Odnos poslodavac - radnik” i donio je važne sadržaje kako za radnike tako i za rad i poslovanje kompanija o kojima svakako treba dalje razgovarati i tražiti dobra rješenja. Koliko je važan odnos poslodavac radnik, šta je dužnost i obaveza poslodavca a šta radnika, koliko se služimo poslovnom kulturom, šta su prednosti a šta mane u odnosu poslodavac radnik i slično.

Učesnici konferencije bili su Saša Trivić, osnivač, vlasnik i pomoćnik direktora kompanije “Krajina klas”, te član Skupštine Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske, Goran Kurtinović, vlasnik Le Coq restorana, Tatjana Preradović - Sjenica iz HR odjeljenja zubno-tehničke ordinacije Full Dent i Danijela Marinković - Orlić, menadžer za korporativne komunikacije Blicneta.

BIZNISPROMO konferenciju vodila je Biljana Knežević poznato TV lice, a generalni sponzor ovog izuzetno korisnog poslovnog događaja bila je kompanija Blicnet.

BIZNISPROMO konferenciju organizovala je agencija ITD marketing iz Banjaluke.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo