al
Blicnet generalni sponzor BIZNISPROMO konferencije

Predstavljamo

Blicnet generalni sponzor BIZNISPROMO konferencije

11.12.2018 08:44:43 / Izvor: Akta.ba

U punoj sali Hotela “Bosna” održan je treći BIZNISPROMO skup sa ciljem povezivanja preduzetnika i građana radi upoznavanja i zajedničkog razmatranja određenih tema koje su od velikog značaja i za jednu i za drugu stranu.

Otvorena konferencija u krugu domaćih stručnjaka i preduzetnika održana je na temu „Odnos poslodavac - radnik” i donio je važne sadržaje kako za radnike tako i za rad i poslovanje kompanija o kojima svakako treba dalje razgovarati i tražiti dobra rješenja. Koliko je važan odnos poslodavac radnik, šta je dužnost i obaveza poslodavca a šta radnika, koliko se služimo poslovnom kulturom, šta su prednosti a šta mane u odnosu poslodavac radnik i slično.

Učesnici konferencije bili su Saša Trivić, osnivač, vlasnik i pomoćnik direktora kompanije “Krajina klas”, te član Skupštine Unije udruženja poslodavaca Republike Srpske, Goran Kurtinović, vlasnik Le Coq restorana, Tatjana Preradović - Sjenica iz HR odjeljenja zubno-tehničke ordinacije Full Dent i Danijela Marinković - Orlić, menadžer za korporativne komunikacije Blicneta.

BIZNISPROMO konferenciju vodila je Biljana Knežević poznato TV lice, a generalni sponzor ovog izuzetno korisnog poslovnog događaja bila je kompanija Blicnet.

BIZNISPROMO konferenciju organizovala je agencija ITD marketing iz Banjaluke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo