al
BMW 225xe iPerformance Active Tourer ubrzava vaš svakodnevni život

Auto, moto i nautika

BMW 225xe iPerformance Active Tourer ubrzava vaš svakodnevni život

07.10.2019 08:22:28 / Izvor: Akta.ba

Baš kao i život u gradu. BMW 225xe iPerformance Active Tourer je prepun energije. Ubrzava vaš svakodnevni život i vaše ideje od 0 do 100 za 6,7 sekundi. Iskreno zadovoljstvo u vožnji u kojem ćete uživati i na duljim putovanjima. Upravo ono što očekujete od BMW-a.

  • BMW 225xe iPerformance Active Tourer(3):
  • Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,7–2,3
  • Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 61–52
  • Potrošnja energije u kWh/100 km (kombinirana): 14.2–13.4

Dosezanje novih visina s velikom učinkovitošću: Izuzetno učinkovit Drive koncept je oznaka hibridnog plug-in-a. To se u osnovi sastoji od motora s unutarnjim izgaranjem na prednjoj strani vozila i električnog motora na stražnjoj osovini. Ovisno o situaciji i razini napunjenosti visokonaponske baterije, oba su sposobna napajati hibridni plug-in pojedinačno ili zajedno. Kada je samo motor s unutarnjim izgaranjem aktivan, pogonska snaga se isporučuje preko prednjih kotača. Dok električni motor, sa svoje strane, osigurava snagu stražnjim kotačima. Prema situaciji, BMW 225xe iPerformance Active Tourer postaje BMW s xDrive opcijom.

Njegovo se podrijetlo može odmah osjetiti. Izvor ovog pogona također je vidljiv na prvi pogled. Karakteristične plave letvice maske i čeličnih kotača BMW-a 225xe iPerformance Active Tourer predstavljaju inovativan i snažan potisak. Zahvaljujući velikoj maski i velikom ulazu za neprekinuto zračenje, BMW 225xe iPerformance Active Tourer također stvara još više sportski i dinamičniji učinak. Tipičan BMW, ali jedinstveno drugačiji.

Pun energije, također i u unutrašnjosti. BMW 225xe iPerformance Active Tourer stavlja vozača u jedinstveno raspoloženje. I položaj, jer zahvaljujući povišenim sjedalima, svi putnici uživaju u posebnom pogledu. Sjednite i doživite nove horizonte.

Sve elektrificirano: Inteligentno upravljanje energijom jedan je od glavnih stupova koncepta BMW iPerformance. Ovaj sustav koordinira interakciju svih BMW pogonskih komponenti s električnim motorom kako bi se kombinirao najbolju moguću učinkovitost s velikom voznom dinamikom i povećao električni raspon.

Tipka eDrive omogućuje vozaču da odabere između tri načina rada električnog pogona: moda AUTO eDRIVE, čistog električnog MAX eDRIVE moda i SAVE BATTERY moda koji održava status punjenja na stalnoj razini.

Napetost raste: BMW eDrive obuhvaća širok raspon inovativnih proizvoda i usluga za prikladnu i najsuvremeniju električnu mobilnost svaki dan: od punjenja kod kuće i jednostavnosti korištenja sve širih mreža javnih punjača do umrežene navigacije.

Potrošnja goriva, potrošnja energije i emisije CO2.

Vrijednosti potrošnje goriva, emisije CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon razmatra opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

(1) Vrijednosti su primjenjive do 15. travnja 2018. godine. Provjerite dostupnost za svoj BMW.

Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge obveze temeljene (barem između ostalog) na emisiji CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.

Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom Uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

Dodatne informacije o službenoj potrošnji goriva i specifičnoj emisiji CO2 novih osobnih automobila mogu se izvući iz "priručnika o potrošnji goriva, emisiji CO2 i potrošnji energije novih osobnih automobila" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & CO.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika