al
BMW serije 7 Limuzina označava samouvjerenu pojavu

Auto, moto i nautika

BMW serije 7 Limuzina označava samouvjerenu pojavu

14.01.2020 08:55:38 / Izvor: Akta.ba

Upravljajte svim performansama, uživajte u svakom trenutku. BMW serije 7 Limuzina označava samouvjerenu pojavu, izuzetne performanse i maksimalnu udobnost. Kako je BMW 750Li pogonjen novim BMW TwinPower Turbo osmerocilindarskim benzinskim motorom i xDrive opcijom kao standardom, jednostavno je stvoren za preuzimanje vodeće pozicije. Emocionalni jezik elegantnog dizajna zajedno s posebnom atmosferom dobrobiti u unutrašnjosti, zahvaljujući vrhunskoj kvaliteti detalja, individualnim stilskim mogućnostima i tehničkim inovacijama, čine ga epitetom BMW-ovog luksuznog razreda. Uglađenost susreće ekskluzivnost. Luksuz susreće performanse.

OSOBINE VELIKOG KARAKTERA

DIZAJN BMW-a SERIJE 7 LIMUZINA

U središtu pozornosti: BMW serije 7 Limuzina impresionira od prvog trenutka s izuzetnom pojavom. Samouvjereni karakter je prvenstveno naglašen osobitim prednjim krajem. Na bočnoj strani, okomiti Air Breather naglašava visinu vozila. Interakcija između Bernina Grey boje karoserije sa sjajnim jantarnim efektom stvara eleganciju koja, u kombinaciji s 20-inčnim kotačima, pruža izjavu zapovjedne dinamike. Poruke Welcome and Goodbye svjetala vas pozdravljaju prije ulaska u BMW. Unutrašnjost vam želi dobrodošlicu ekskluzivnim, visokokvalitetnim materijalima koji, zajedno s inovativnim značajkama povezanosti, stvaraju do sada neostvaren ambijent.

UČINITE SVIJET VAŠIM DOMOM

CONNECTIVITY ZNAČAJKE BMW-A SERIJE 7 LIMUZINA

Stignite dok ste u pokretu: zahvaljujući inovativnim digitalnim uslugama BMW-a serije 7 Limuzina. S opcijom Connected Navigation imate mnogo opcija kako bi vaše putovanje bilo još udobnije i personalizirano. BMW Connected osigurava povezanost između vašeg pametnog telefona i vašeg vozila, čime vam omogućava još brže planiranje i komuniciranje. Istodobno, komunicirajte sasvim prirodno s vašim BMW-om putem opcije BMW Personal Assistant, uklj. bežično korištenje govora, ili možete lako upravljati raznim funkcijama putem aplikacije BMW Connected. BMW serije 7 Limuzina - novi oblik mobilnosti. Novi oblik korištenja doma.

PREDVODI PUT

INOVATIVNE TEHNOLOGIJE BMW-a SERIJE 7 LIMUZINA

Budite u toku s prvim korakom: to vam omogućava BMW Intelligent Personal Assistant BMW-a serije 7 Limuzina. Možda vam je potrebna pomoć, želite pronaći određeno mjesto ili čitati svoju elektroničku poštu tijekom putovanja - s izjavom "Hej BMW" počinjete prirodnu interakciju. Istovremeno, aplikacije i usluge vašeg BMW-a uvijek ostaju potpuno ažurirane zahvaljujući opciji Remote Software Upgrade (daljinska nadogradnja softvera). Uz pionirske sustave pomoći pri vožnji opcije Driving Assistant Professional, kao što je Steering and Lane Control Assistant ili sustave opcije Parking Assistant Plus, kao što je inovativni Reversing Assistant, spremni ste za nove puteve u bilo kojem trenutku.

VODITELJ PERFORMANSI

BMW M760LI XDRIVE LIMUZINA

Naša najviša težnja: nadmašiti vlastita mjerila. A potpuno novi BMW M760Li xDrive Limuzina s moćnim V12 motorom jednostavno je stvoren kako bi to postigao. U kombinaciji s M Sport paketom, kao i ekskluzivnim dizajnerskim elementima u Cerium Grey boji, demonstrira neovisan jezik dizajna koji pomiče fokus na strast za dinamikom. Na prvi pogled, impresivni ulazi za zrak usmjeravaju pogled promatrača prema širokom, snažnom donjem dijelu prednjeg branika. Rezultat je izniman dojam koji se nastavlja od ekskluzivnih lakometalnih kotača, preko kućišta retrovizora u Cerium Grey boji i V12 natpisa na c-stupu do jedinstvenih završetaka cijevi ispušnog sustava na stražnjem kraju.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

BMW 750Li xDrive Limuzina:

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 9,6–9,5

Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 218

BMW M760Li xDrive Limuzina:

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 12,5–12,4

Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 285–282

BMW 745e Limuzina:

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 2,3–2,1

Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 52–48

Informacije o potrošnji goriva, emisijama CO2 i potrošnji električne energije određene su u skladu s propisanim postupkom mjerenja VO (EU) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različitu veličinu kotača i guma dostupne na odabranom modelu.

Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

Vrijednosti se već temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba između vozila. Za poreze vezane uz vozilo ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika