al

Auto, moto i nautika

BMW X6 prelazi sve granice

13.09.2018 09:28:11 / Izvor: Akta.ba

Velika snaga i sportski izgled. Sa stavom X modela i sportskim duhom kupea, BMW X6 prelazi sve granice. Njegovi su motori BMW TwinPower Turbo moćna mješavina dinamike i učinkovitosti, a BMW xDrive pomaže da se raspoloživa snaga prenese na podlogu. Posebno dizajnirani paketi opreme poput Pure Extravagance i vrhunski materijali karakteristika su vozila koje se uvijek nalazi u središtu pozornosti, ali je istodobno nevjerojatno praktično.

Tehnički podaci

Vrijeme je da preuzmete kontrolu: BMW X6 načinjen je za pokret. Energični, prema naprijed usmjereni obrisi stvaraju nezaustavljiv dojam dinamike i svrhovitosti. Široki bokovi i čvrst stav zrcale X nasljeđe, a kupeovska linija krova ističe prepoznatljiv sportski karakter BMW-a X6. Riječ je o kombinaciji koja taj SAV čini uistinu jedinstvenim.

VANJSKI DIZAJN.

Širok. Mišićav. Dinamičan. BMW X6 objedinjuje čvrst stav X modela i kupeovski sportski duh. Prednji dio automobila s veliki otvorima za zrak upućuje na to kakva se snaga skriva iza njih. Velika, sportski oblikovana maska ističe sportski duh. U kombinaciji s dvostrukim prednjim svjetlima i daleko sa strane postavljenim maglenkama BMW X6 djeluje uistinu impozantno. Kad ga gledate s boka, odmah se prepoznaju sportski kupeovski obrisi, vizualno istaknuti plemenitim kromiranim okvirima prozora. Iz te je perspektive odmah vidljiv aktivni dizajnerski jezik modela BMW X6. Prvi se dio prepoznatljivog nabora proteže od snažno oblikovanih blatobrana sprijeda do ručica na stražnjim vratima. Drugi dio počinje na stražnjim blatobranima te se elegantno sužava na stražnjem dijelu vozila. Dinamična narav modela BMW X6 još je istaknutija na dojmljivo širokome stražnjem dijelu vozila, gdje njegov čvrst stav naglašavaju vodoravne linije. BMW X6 spreman je za sobom ostaviti sve granice.

VOZNA DINAMIKA

Upečatljiv dizajn BMW-a X6 prepoznatljiv je na prvi pogled. Međutim, naposljetku je od svega najvažniji jedan čimbenik: kakav je osjećaj voziti tu pravu energanu? Ovjes BMW-a X6 postavlja nove standarde. Pogon na sve kotače BMW xDrive jamči izvanrednu trakciju – bez obzira na vremenske prilike i vrstu podloge. Ona je popraćena izvanrednim držanjem smjera i žustrinom koja osvaja čim vožnja započne. Opcijska oprema poput paketa prilagodljivog ovjesa i aktivnog upravljača pridonosi još većem zadovoljstvu u vožnji.

OPREMA

Najbolji glavni glumac: BMW X6. Svojom energičnom pojavom ovaj SAV izaziva uzbuđenje kamo god pošao. Koju ulogu igra? Na vama je da odaberete. Paket opreme Pure Extravagance obiluje jedinstvenim detaljima. Paket M Sport još više ističe sportski duh BMW-a X6. Oprema iz kolekcije BMW Individual vozilu podaruje ozračje luksuzne ekskluzivnosti. A ako vam je potrebno još nešto za savršeniji izgled vozila, na raspolaganju su vam originalni BMW dodaci i pribor.

BMW X6 pronađite u Autocentru Tomić u Mostaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika