al
BMW X7 zrači čistom snagom i autoritetom

Auto, moto i nautika

BMW X7 zrači čistom snagom i autoritetom

02.08.2019 09:36:02 / Izvor: Akta.ba

Novi BMW X7 je elegantna fuzija pojave i osobnosti. Unatoč veličanstvenom izgledu, daje dojam lakoće i agilnosti zahvaljujući purističkom dizajnu i atletskom oblikovanju. Istodobno, značajna prostranost unutrašnjosti nudi pionirsku suradnju ekskluzivnosti, funkcionalnosti i slobode - neusporediv komfor sve do trećeg reda sjedala. Šarm je njegova suština. Elegancija karakter.

Izvrsna tehnologija i inovacija za izuzetno iskustvo u vožnji. Povezanost i digitalne usluge predstavljaju još jednu važnu značajku BMW-a X7. Od jednostavnog otvaranja vozila bez muke koristeći Digital Key na vašem pametnom telefonu, preko suvremenog i intuitivnog radnog koncepta u kokpitu, pomoći za vožnju i parkiranje do opcije Parking Space Assistant, uključujući Reversing Assistant: širok raspon funkcija i pomoći zajedno s inovativnim značajkama BMW Personal CoPilot oblikuje svako putovanje prema želji pojedinca i pružaju maksimalnu udobnost.

BMW X7 M50d zrači čistom snagom i autoritetom. Prepoznatljiva vanjština u kombinaciji s moćnim motorom stvara kombinaciju bogatu adrenalinom kako bi ubrzala srca navijača motorsporta. Elegantan i moćan - u dizajnu i funkcionalnosti.

Izvanredna osobnost: opcije BMW Individual opreme podižu BMW X7 na posebnu razinu ekskluzivnosti. Ametrin metalik boja karoserije pruža vozilu zadivljujući karakter i spektakularnu karizmu. U unutrašnjosti, interakcija visokokvalitetne kože s kontrastnim ukrasnim elementima stvara neusporedivu atmosferu.

Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EK) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Podaci se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različite veličine kotača i guma na odabranom modelu.

Vrijednosti vozila označene sa (2) su preliminarne.

Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novoj WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene (barem između ostalog) na emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EK i Europskom uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika