al
BMW Z4 za one koji traže slobodu i avanturu

Auto, moto i nautika

BMW Z4 za one koji traže slobodu i avanturu

10.05.2019 08:54:13 / Izvor: Akta.ba

Kad se krov sklopi do kraja, tada nema više ograničenja zadovoljstvu u vožnji u novom BMW-u Z4. Roadster koji nije mogao biti bolji: otvoren, sportski i beskompromisan. Sa snažnom voznom dinamikom i progresivnim dizajnom ima samo jedan cilj: slobodu između ceste i otvorenog neba.

BMW Z4 Roadster M40i(3):

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,4–7,1

Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 168–162

OTKRIVA VAŠ STIL

Dizajn BMW-a Z4 Roadster.

Pogled na zadovoljstvo u vožnji na otvorenom sve više oduševljava svakim detaljem. Vanjština pokazuje pojedinačni stil BMW-a Z4 Roadster u svom najčišćem obliku: jasan, moderan i pun emocija.

OTKRIVA VAŠE GRANICE

BMW Z4 Roadster M40i.

BMW Z4 Roadster M40i ne poznaje granice. Brojni detalji inspirirani utrkama ostavljaju snažan dojam i pružaju izuzetnu mjeru dinamike i agilnosti. Roadster koji prevodi želju za slobodom u ubrzanje.

OTKRIVA VAŠU INDIVIDUALNOST

BMW Z4 M40i First Edition.

Ostavite uobičajeno iza sebe i doživite jedinstvenu slobodu: ovo je ono što BMW Z4 First Edition savršeno pruža od prednjeg do stražnjeg kraja. Ekskluzivna boja karoserije Frozen Orange metalik prikazuje mišićave površine na impresivno preciznom jeziku dizajna. I na taj način stvara novu razinu izražajne snage od klasičnih roadster gena. BMW Z4 First Edition - počast individualnom zadovoljstvu u vožnji.

Potrošnja goriva i emisije CO2.

BMW Z4 Roadster sDrive20i(3):

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6,1-5,8

Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 139-133

BMW Z4 Roadster sDrive30i (3):

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 6,1-5,8

Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 139-133

BMW Z4 Roadster M40i (3):

Potrošnja goriva u l/100 km (kombinirana): 7,4-7,1

Emisije CO2 u g/km (kombinirane): 168-162

Ilustracije prikazuju opcijsku opremu.

Vrijednosti potrošnje goriva, emisija CO2 i potrošnje energije određene su prema europskoj Uredbi (EC) 715/2007 u verziji koja se primjenjuje u trenutku odobrenja tipa. Brojke se odnose na vozilo s osnovnom konfiguracijom u Njemačkoj, a prikazani raspon uzima u obzir opcijsku opremu i različitu veličinu kotača i guma na odabranom modelu.

Vrijednosti vozila označene s (3) već se temelje na novom WLTP propisu i prevedene su natrag u NEDC-ekvivalentne vrijednosti kako bi se osigurala usporedba vozila. [S obzirom na ta vozila, za poreze vezane uz vozila ili druge trošarine temeljene na (barem između ostalog) emisijama CO2, vrijednosti CO2 mogu se razlikovati od ovdje navedenih vrijednosti.]

Specifikacije učinkovitosti CO2 određene su u skladu s Direktivom 1999/94/EZ i Europskom uredbom u svojoj trenutnoj verziji koja se primjenjuje. Prikazane vrijednosti temelje se na potrošnji goriva, vrijednosti CO2 i potrošnji energije prema NEDC ciklusu za klasifikaciju.

Svi podaci o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisiji CO2 za sve modele novih osobnih automobila mogu se naći u "Vodiču o ekonomičnosti potrošnje goriva i emisijama CO2" koji je dostupan na svim prodajnim mjestima Tomić & Co.

PODIJELI:

TAGOVI: BMW Z4 BMW auto automobil centar tomić

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika