Predstavljamo

Bobby program anti-theft ruksaka (FOTO)

10.09.2020 09:55:14 / Izvor: Akta.ba

Laptop je za mnoge jedna od najvećih dragocijenosti koju posjeduju. Brinemo se da bude zaštićen od svih nepoželjnih uticaja i znamo da zaslužuje samo najbolje! Bobby anti-theft program ruksaka se brine da ono što je unutra, tu i ostane. Svaki dan se širom svijeta zabilježi preko 400.000 krađa, a ne želimo da se naš laptop ili neka druga dragocijenost nađe u toj statistici. Osim toga, mnogobrojne karakteristike čine da mu je nemoguće odoljeti… a zašto bismo i pokušavali?

Bobby Bizz

Zahvaljujući mogućnosti korištenja ruksaka i aktovke u samo jednom proizvodu, Bobby Bizz je osvojio srca mnogih koji imaju česte poslovne sastanke, ali ostatak vremena provode u ležernijem okruženju. Bobby Bizz je namijenjen laptopima do 15,6'' i tabletima do 10''. Dostupne boje su crna i plava.

Bobby anti theft

Bobby ruksak najčešće biraju direktori, menadžeri, programeri, dizajneri i freelanceri. Dostupan je u sljedećim bojama: crna, plava, pastelno plava, menta zelena, žuta i roza. Ruksak u crnoj boji je namijenjen za laptope do 15,6'' i tablet do 10'', dok su ruksaci u ostalim bojama namijenjeni za laptope do 14'' i tablete do 9''.

Bobby Elle

Ako ste ljubitelj Bobby anti-theft karakteristika, ali Vam je jednostavno potrebna manja torba za osnovne stvari, Bobby Elle Vas neće razočarati. Trenutno je dostupan u sljedećim bojama: svijetlo roza, svijetlo siva i antracit.

Bobby Hero

Nova linija Bobby ruksaka je prilagođena gadgetima – postoje odvojeni džepovi za laptop i tablet. Mala verzija je pogodna za one kojima je originalni Bobby bio prevelik (namijenjen je laptopima do 13,3'' i tabletima do 12,9''). Regular verzija ruksaka je namijenjena laptopima do 15,6'' i tabletima do 12,9'', a XL verzija ruksaka vlasnicima 17'' laptopa i 12,9'' tableta.

Način narudžbe

Da biste naručili ruksake, potrebno je:

1. Registrovati se kao pravno ili fizičko lice na web shopu kompanije na sljedećem LINKU.

2. Nakon registracije, narudžbu realizujte na linkovima napisanim u članku ispod svakog programa ruksaka.

Ukoliko već imate korisnički profil na web shopu www.ris.ba možete preskočiti prvi korak i odmah zaključiti narudžbu.

Kompanija R&S d.o.o. Sarajevo je jedan od vodećih uvoznika i distributera kancelarijskog materijala, uredskog namještaja, promo materijala, sredstava za čišćenje i IT opreme. Vodeći se sloganom "Olakšava posao", kompanija svim klijentima pruža mogućnost da sve potrebno za kancelariju i obavljanje redovnih poslovnih aktivnosti nabave na samo jednom mjestu.

Više informacija o kompaniji možete pronaći na web stranici: www.ris.ba. Najnovije aktivnosti i specijalne ponude pratite na Facebook stranici R&S Sarajevo.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo