al
Bolji kvalitet života uz prirodnu klimatizaciju prostora!

Građevina

Bolji kvalitet života uz prirodnu klimatizaciju prostora!

04.10.2019 09:12:28 / Izvor: Akta.ba

REHAU vam nudi optimalno rješenje za kontrolisanu ventilaciju u vašem domu. To neće unaprijediti samo vaš osjećaj ugodnosti, već će vam sačuvati i novac.

Putem ventilacionog sistema vrši se prirodna izmjena zraka u prostorijama. Jednostavno, svjež zrak bez otvaranja prozora – to će redukovati vaše troškove za energiju.

Ventilacioni sistemi svoju primjenu već odavno ne nalaze samo kod niskoenergetskih ili pasivnih kuća. U korist Vašeg zdravlja i komfora.

Ventilacioni sistem može da se učini još efikasnijim, tako što se ispred njega postavlja izmjenjivač toplote zrak-zemlja. Sistem cijevi položen u tlu koristi sposobnost zemljišta da akumulira energiju, tako zimi zagrijava, a ljeti hladi zrak – to donosi uštedu dodatnih troškova za grijanje i hlađenje!

REHAU je ovaj sistem optimizovao i razvio izmjenjivač toplote zrak-zemlja, koji ujedno suzbija rast bakterija.  

AWADUKT Thermo je dostupan u različitim setovima. Saznajte koji set vama treba.

Svaki građevniski projekat je individualan i drugačiji. Koristite Rehau dugogodišnji "know-how" u oblasti planiranja i realizacije projektata za implementaciju izmjenjivača toplote vazduh-zemlja. Mi ćemo vas rado, sveobuhvatno savjetovati vezano za bitne aspekte, kao što su obim radova, troškovi, korist, uslovi zemljišta, prednosti i još mnogo toga. 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina