al
Boschev Odjel autoopreme objavio nove internetske stranice za dijelove i opremu

Auto, moto i nautika

Boschev Odjel autoopreme objavio nove internetske stranice za dijelove i opremu

31.03.2020 09:54:36 / Izvor: Akta.ba

Boschev Odjel autoopreme objavio je nove internetske stranice za automobilske dijelove i dodatnu opremu te za radioničku opremu u novom dizajnu prilagođenu korisniku.

Na adresi www.boschaftermarket.hr radionice od sada mogu pronaći pregledno organizirani cjelokupni asortiman Boschevih rezervnih dijelova, radioničke opreme i usluga. Svi tekstovi, vizualizacije i slike proizvoda prilagođene su potrebama korisnika. Stranice za pregled proizvoda s kratkim opisima u samonekoliko klikova mišem dovode korisnika do traženih informacija. Dokumenti za preuzimanje, uključujući tehničke podatke i brošure o proizvodima, pružajudodatne informacije. Internetska stranica nadopunjena je brojnim videozapisima ikorisnim objašnjenjima za radionice.

Katalog dijelova organiziran je prema grupama proizvoda

Klikom na "Dijelovi" u izborniku pregledno uređene glavne navigacije korisnici mogu pronaći cjelokupan asortiman rezervnih dijelova razvrstanih u pojedinačne skupine proizvoda. Osim novih dijelova, uključen je i sveobuhvatan Boschevasortiman zamjenskih dijelova. U kratkim tekstovima opisane su funkcija iposebne prednosti pojedinačnih rezervnih dijelova. U okviru neprestanog unaprjeđenja internetske stranice, postojat će i mogućnost pametnog pretraživanja. Time će se omogućiti brzo prepoznavanje rezervnih dijelovadostupnih za određeno vozilo uporabom slobodnog pretraživanja teksta iliprepoznavanje vozila putem identifikacijskog broja vozila (VIN).

Kratki videozapisi s objašnjenjima za radioničku opremu

Stavka izbornika „Oprema” pruža kratak pregled sveobuhvatnog asortimanaBoscheve radioničke opreme. Korisnicima pruža informacije o svim dijagnostičkim uređajima, ispitnim uređajima za motore i komponente, kao i o softverima za radionice i rješenjima za učinkovito uklanjanje problema te profesionalno održavanje i servis. U kratkim tekstovima objašnjene su funkcija i prednosti pojedinačnih dijagnostičkih uređaja i servisnih jedinica u odnosu na zahtjeveradionica. U videozapisima dostupnim za brojne sustave jasno je prikazana njihova profesionalna primjena.

Boscheva podrška i usluge za profesionalno poslovanje radionica

Treća stavka izbornika naziva se "Usluge i podrška". Pruža kratak pregledBoschevih ponuda za svakodnevno profesionalno poslovanje radionica. Jednimklikom korisnici mogu pronaći informacije o Boschevim konceptima radionica: Rješenjima za obuku, Tehničke usluge, Koncepti radionica, Najnovije vijesti iBoschev program lojalnosti eXtra.

Informacije u samo nekoliko klikova

Zahvaljujući prilagodljivom dizajnu izgled nove internetske stranice automatski se prilagođava uređaju putem kojeg joj korisnik pristupa. Time se osigurava jednaka kvaliteta čitanja sadržaja na stolnom računalu, tabletnom računalu ili čak napametnom telefonu. Glavna ciljna skupina ovih stranica uglavnom su radionice zamotorna vozila, ali i tehničari koji rade s Boschevim proizvodima te veleprodajnitrgovci. Prije pokretanja nove internetske stranice provedena su sveobuhvatnaistraživanja korisnika kako bi se osiguralo da će korisnici moći na brz i intuitivan način rabiti novu internetsku stranicu. Specifične internetske stranice za pojedine države dostupne su za sve države u kojima postoji Boschev Odjel autoopreme.Ovim pojedinačnim stranicama moguće je pristupiti putem tzv. "alata za odabir države" koji se nalazi na zajedničkoj internetskoj domeni na adresi www.boschaftermarket.hr .

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Auto, moto i nautika