al

Štampa i izdavaštvo

Brendiranje izloga sa one way vision folijom je savršen izbor

21.01.2019 08:51:55 / Izvor: Akta.ba

Jedan od često korištenih načina brendiranja izloga je upotreba one way vision folije. To je folija na koju se može printati, a ona propušta svjetlost kroz izlog u unutrašnji prostor. Dvostruka efikasnost one way vision folije je takva da je čini najčešće korištenom folijom u izlozima. Količina svjetlosti koja prolazi u unutrašnji prostor je dovoljna za normalno funkcionisanje bez dodatnog svjetla.

One way vision folija za izloge je posebna vrsta folije. Na sebi sadrži rupice koje omogućavaju transparentnost s jedne strane, a opet, Vaš izlog možete da izbrendirate preko cijele površine, a i dalje imate mogućnost da vidite kroz taj izlog šta se dešava u spoljnom svetu, stvarajući Vam efekat lijepo toniranog stakla. S druge strane, svi koji gledaju spolja vidjet će samo Vašu reklamu.

Right Copy d.o.o. Sarajevo  Vam nudi usluge pripreme za štampu One Way Vision folija, stvarajući tako krajnji izgled Vašeg izloga, koji će biti kombinacija Vaše ideje i originalnosti, koja je dio vizuelnog identiteta Vaše kompanije, i njihovog dugogodišnjeg iskustva i dizajnerskog perfekcionizma, kad je umetnički utisak u pitanju.

Ukoliko Vaše povjerenje i ideju, prepustite njima i njihovoj realizaciji, zasigurno ćete biti prepoznatljivi i reprezentativni kako među Vašim komitentima tako i među Vašim konkurentima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Štampa i izdavaštvo