Carbon Black EDR rješenje

26.07.2021 09:35:13
Carbon Black EDR rješenje

ALEM Sistem koristi Carbon Black EDR rješenje pomoću kojeg svojim klijentima omogućava da lako i sigurno prate kompletnu sigurnost svojih endpoint-a u vrijeme pandemije Covid-19

Carbon Black je danas jedno od vodećih EDR rješenja koje ALEM Sistem koristi da svojim klijentima omogući da lako i sigurno prate kompletnu sigurnost svojih endpoint-a u vrijeme pandemije Covid-19.

U vrijeme pandemije Covid-19 izloženost krajnjih mašina korisnika je dosegla kritične nivoe, jer ljudi koji rade od kuće više nisu zaštićeni korporativnim enterprise firewall-om? U većini slučajeva između hakera i vas stoji obični ruter koji ste dobili od svog telco provajdera, ovo je odličan poligon za zlonamjerne hakere. U ovakvim situacijam security oficeri imaju poseban izazov da osiguraju sigurnost endpointa svih zaposlenih u kompaniji. Jedan od odličnih alata za pomoć ili tzv. desnu ruku CISO-a je EDR rješenje Carbon Black.

Za više informacija kontaktirajte ALEM Sistem.

PODIJELI:
TAGOVI: ALEM Sistem Carbon Black EDR

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak