cargo-partner donira 7500 zaštitnih maski i 600 gelova za dezinfekciju ruku

04.08.2021 09:48:22
cargo-partner donira 7500 zaštitnih maski i 600 gelova za dezinfekciju ruku

Međunarodna transportna i info-logistička kompanija cargo-partner Sarajevo donirala je 7,5.000 zaštitnih maski i 600 gelova za dezinfekciju ruku.

Međunarodna transportna i info-logistička kompanija cargo-partner Sarajevo donirala je 7500 zaštitnih maski i 600 gelova za dezinfekciju ruku

Od početka pandemije COVID-19, cargo-partner je organizirao brojne hitne prijevoze životnovažnih lijekova, zdravstvenih proizvoda i medicinskih uređaja uz pomoć svojih rješenja za prijevoz zračnog tereta i mreže svojih ureda širom svijeta. Pored toga, dobavljač usluga transporta i info logistike ostaje vjeran svom sloganu "we take it personally" udružujući se s humanitarnim organizacijama u borbi protiv pandemije.

"S obzirom na to da epidemiološke mjere još uvijek postoje, sretni smo što možemo pomoći našim sugrađanima da budu sigurni i zaštićeni od virusa COVID-19. Ovom prilikom imali smo zadovoljstvo posjetiti Udruženje slijepih u Sarajevu, Zenici i Banja Luci i lično predati naše donacije. Kao što naš slogan kaže "we take it personally", cargo-partner je društveno odgovorna kompanija i trudimo se da pomognemo kompanijama i organizacijama koje brinu o našim sugrađanima u nevolji. " Rekao nam je Sanjin Hamidović, generalni direktor cargo-partnera u Bosni i Hercegovini.

Udruženje slijepih Federacije Bosne i Hercegovine osnovano je 1997. godine radi zaštite prava interesa slijepih Federacije BiH i njihove sveukupne afirmacije i emancipacije.

Savez slijepih Republike Srpske je društveno-humanitarna, dobrovoljna, neprofitna, nevladina organizacija koja okuplja svoje članove na principu slobodnog i dobrovoljnog pristupanja Savezu, u cilju razvoja i poboljšanja položaja slijepih i slabovidnih ljudi i njihovih organizacija u Republici Srpskoj.

PODIJELI:
TAGOVI: cargo partner donacija

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Filantropi