CEE-MED Sarajevo - Veletrgovac medicinskih sredstava i opreme

24.09.2021 11:01:54
CEE-MED Sarajevo - Veletrgovac medicinskih sredstava i opreme

CEE-MED d.o.o. Sarajevo je moderna, savremeno opremljena, stručno osposobljena kompanija sa djelatnošću u oblasti farmacije i medicine

Veleprodaja medicinskih sredstava CEE-MED d.o.o. Sarajevo je moderna, savremeno opremljena, stručno osposobljena kompanija sa djelatnošću u oblasti farmacije i medicine, registrovana za promet medicinskih sredstava i dodataka prehrani.

Osnovna djelatnost zasniva se na prometu medicinskih sredstava i opreme. Pored osnovne djelatnosti pružaju i usluge zastupanja inostranih farmaceutskih kompanija, usluge registracije lijekova, medicinskih sredstava i dodataka prehrani, usluge marketinga farmaceutskih proizvoda samostalno i u saradnji sa partnerima. U sklopu usluge savjetovanja, primarna orijentacija CEE-MED-a zasnovana je na polju registracije i start up-a zdravstvenih ustanova u BiH.

Vizija kompanije je da pruži specifičnu i cjelovitu uslugu, pravovremeno i na svakom mjestu što znači da, svakoj grupi klijenata mogu da ponude za njih najprihvatljiviji paket usluga i proizvoda.

To postiže svojom posvećenošću u polju veleprodaje, regulatornim poslovima, višegodišnjem iskustvu i stalnim radom na terenu.

Široka paleta usluga podjednako  može biti korisna proizvođačima u farmaceutskoj industriji i industriji medicinskih pomagala, apotekama, bolnicama, domovima zdravlja i drugima.

Cilj CEE-MED-a je fokusiranje na partnere i specifične potrebe njihovog poslovanja, inovativnost, kreativna rješenja, uvođenje i primjena novih tehnologija na polju zdravstvene zaštite.

PODIJELI:
TAGOVI: CEE-MED medicinska sredstva

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Lifestyle