al
Central osiguranje daruje 10% popusta na ugovorna osiguranja za sportaše

Sport i kultura

Central osiguranje daruje 10% popusta na ugovorna osiguranja za sportaše

17.03.2021 10:25:47 / Izvor: Akta.ba

Za sve sportaše, članove i simpatizere klubova kojima je Central osiguranje ponosni sponzor daruje 10% popusta pri zaključenju police svih vrsta ugovornih osiguranja!

Central osiguranje, kao primjer uspješnog poslovnog razvoja u Bosni i Hercegovini, svoj uspjeh temelji na visokim etičkim normama poslovanja, socijalnoj osjetljivosti, humanitarnim djelovanjem u zajednici, kao i pomaganjem kulturnih i sportskih događaja.

Sport je sastavni dio svakodnevnog života ljudi, a nekima i način života. Sportaši, članovi i simpatizeri klubova su odavno postali društveni akteri te njihovo djelovanje često podsjeća na društvene pokrete u kojima postoji određen skup vrijednosti i pripadnosti, a svaki član ima svoju ulogu.

Central osiguranje već tradicionalno, osim kulturnih i ostalih društvenih događaja, sponzorira razne sportske kolektive širom Bosne i Hercegovine, bili oni profesionalni, amaterski ili rekreacijski. Takav vid podrške daje izrazit značaj razvoju zajednice i lokalnih sportskih klubova.

Iskoristite posebnu ponudu za sve sportaše, članove i simpatizere klubova!

Naše osiguranje za cilj ima i pružanje podrške sportašima, članovima i simpatizerima klubova te ih bodri idejom kako zajedno, navijanjem, sportskim ponašanjem i srčanošću mogu pružati primjer čvrstog i dugotrajnog prijateljstva, povezanosti i lojalnosti. „Spojeni povjerenjem“ je krilatica koja dokazuje naš odnos s Vama i zbog toga ostajemo i dalje prijatelji i vjerni sponzor klubova. U tom duhu nagrađujemo vjernost navijača matičnih klubova i naše vjerne klijente prigodnom ponudom. Sve što trebate uraditi jest dokazati da ste član jednog od naših sponzoriranih klubova putem članske iskaznice, aktivnog sudjelovanja ili ulaznice koje trebate predočiti na našem prodajnom mjestu prilikom zaključenja police željenog osiguranja“, rekao je g. Željko Pervan, član Uprave Društva.

 

Očuvajmo ugled i tradiciju klubova zajedno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber 062 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Sport i kultura