Central osiguranje i dalje nastavlja s velikim investicijama

14.04.2021 08:51:21
Central osiguranje i dalje nastavlja s velikim investicijama

Svoju uspješnost i stalni rast Društvo Central temelji na etičkim normama poslovanja, socijalnoj osjetljivosti i humanitarnim djelovanjem u zajednici

Nastavno dosadašnjem pozitivnom poslovnom širenju, Central osiguranje d.d. i dalje ide u pozitivnom pravcu, čemu u prilog ide aktualna višemilijunska akvizicija, kupnja novog tehničkog pregleda u Bosanskoj Krupi.

Ovim ugovorom Central osiguranje d.d. i Testing centar d.o.o.,  potvrđuju svoju poziciju tržišnih lidera. Prvi su po kada su u pitanju police osiguranja odgovornosti za motorna vozila, tehnički pregledi i drugi vidovi osiguranja.  Vrlo jasna poslovna vizija, strateška ulaganja, stalna zapošljavanja i ulaganja u ljudske potencijale, kao i stalni rast prihoda čine Central prepoznatljivim primjerom uspješnog poslovnog razvoja u Bosni i Hercegovini.

Svoju uspješnost i stalni rast Društvo Central temelji na etičkim normama poslovanja, socijalnoj osjetljivosti i humanitarnim djelovanjem u zajednici u kojoj djeluje i ostvaruje prihod.  Više od 40 stanica tehničkog pregleda Testing centra i preko 130 poslovnica Central osiguranja čine razgranatu mrežu stanica tehničkih pregleda i poslovnica osiguranja po cijeloj Bosni i Hercegovini. Vrhunska usluga ne izostaje, uz široku ponudu proizvoda, ljubazno osoblje i svakako veliku brzinu u obradi i isplati šteta.

Iz Centrala i Testinga, poručuju da ovim potezom tehnički pregled u Bosanskoj Krupi postaje dio jedne od najvećih domaćih poslovnih grupacija. Moderan pristup, ekspeditivnost i stručnost su ono što garantiraju svim sadašnjim, ali i budućim korisnicima usluga. Pored navedene akvizicije, Central osiguranje ima u planu za ovu, ali i naredne godine i dalje rasti i povećavati svoj tržišni potencijal novim višemilijunskim ulaganjima, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

 

 

PODIJELI:
TAGOVI: Central osiguranje investicije

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo