Čist zrak bez bakterija i virusa uz NOBICO prečišćivače

17.03.2021 09:16:40
Čist zrak bez bakterija i virusa uz NOBICO prečišćivače

Želite dodatno zaštititi sebe, ukućane, kolege i kolegice na poslu, ali i one s kojima putujete u istom automobilu od kuće do posla?

Ovih dana ne možemo da se ne zapitamo na koji način dodatno zaštititi sebe i najmilije od bakterija i virusa koji su svuda oko nas. Uglavnom vrijeme provodimo u zatvorenim prostorima - kancelarijama, domovima i automobilima gdje čestice kruže. 

Želite dodatno zaštititi sebe, ukućane, kolege i kolegice na poslu, ali i one s kojima putujete u istom automobilu od kuće do posla? U saradnji s Petrol pumpama iz kompanije R&S d.o.o. su pripremili posebnu ponudu vrhunskih NOBICO prečišćivača zraka s UV sterilizatorom i negativnim jonima. Kupovinom u iznosu od 20 KM ili više na Petrol pumpama ostvarite popust do 27%.

Zbog čega izabrati prečišćivače sa UV lampom i negativnim jonima?

Prečišćivači zraka sa UV lampom su nastali kao potencijalno rješenje za dezinfekciju virusa. Često se nazivaju i “lampe za sterilizaciju”. Kao dodatna prednost navedenih prečišćivača su i HEPA filteri koji izvrsno hvataju viruse, a u jednom prolazu mogu uhvatiti do 99,9% virusa.

Zbog čega trebate kupiti prečišćivače sa UV lampom?

  • Uklanjaju viruse, bakterije i druge mikroorganizme,
  • Možete ih koristiti kao dodatni način dezinfekcije prostora.

Zrak u domovima, kancelarijama ili automobilima sadrži brojne čestice u zraku zbog kojih teže dišemo. Manje čestica poput parfema, duhanskog dima koje stvaraju respiratorne probleme znači manje kašlja, manje simptoma alergije i bolje zdravlje. Negativni joni na naše tijelo imaju energetske i revitalizirajuće efekte. Pospješuju protok kiseonika i pozitivno utiču na mentalnu koncentraciju i performanse.

Zbog čega trebate kupiti prečišćivače sa negativnim jonima?

  • Čiste zrak i smanjuju respiratorne probleme,
  • Čine nas produktivnijim i energičnijim,
  • Povećavaju mentalnu koncentraciju.

U nastavku R&S d.o.o. Vam predstavlja ponudu prečišćivača s UV lampom i negativnim jonima:

Nobico prenosni auto/office multiprostorijski prečišćivač zraka

Užurban način života je uslovio da mnogo vremena provodimo u automobilu, ali pri tome zaboravljamo da prilikom ulaska u automobil zajedno sa nama ulaze i virusi i bakterije koje smo udahnuli u nekoj drugoj prostoriji te okolni zrak prepun štetnih čestica i alergena. Sve zajedno rezultira po zdravlje opasnim zrakom.

Učinkovito i jednostavno rješenje je NOBICO prenosivi prečišćivač zraka. Mali, ali nadasve snažan saveznik u borbi protiv virusa, bakterija i alergena osigurava optimalnu čistoću zraka na svakom koraku.

Ovaj praktični prečišćivač sadrži i:

  • UV lampu sa brzom i efikasnom sterilizacijom patogena,
  • Ugrađeni generator negativnih jona koji uklanja prašinu i razne neugodne mirise (npr. dim cigareta),
  • Mogućnost dodavanja eteričnih ulja za mirisno okruženje.

Nobico Office

Zaboravite na prašinu, alergene, bakterije i viruse koji se razmnožavaju u Vašem domu ili kancelariji uz prečišćivač zraka Nobico Office. Sadrži četveroslojni progresivni filter za uklanjanje zagađenja i pročišćenje zraka.

Osim toga, ovaj uređaj sadrži:

  • UV lampu: Sterilizacija za uništavanje životnog okruženja bakterija zahvaljujući ultraljubičastoj valnoj dužini od 253,7 nm uništava mogućnost razmnožavanja bakterija prečišćavaući zrak.
  • Ugrađeni generator negativnih jona koji oslobađa jone koji uklanjaju prašinu, pružajući svjež zrak i čisto disanje.
  • 24-satne postavke koje pružaju mogućnost odabira čistog zraka koji će Vas dočekati kada se vratite kući ili u kancelariju.

Redovna cijena Nobico prenosnog prečišćivača zraka iznosi 180,00 KM, a Nobico Office prečišćivača zraka 400,00 KM.

Uz račun od 20 KM ili više potrošenih na Petrol pumpama ostvarite popust do 27%. 

Nakon primijenjenog popusta, prečišćivače kupite po cijenama od 130,00 KM i 300,00 KM i uživajte u svakom udisaju.

Akcija traje od 15.03. do 18.04. ili do isteka zaliha.

Potražite Petrol pumpe širom BiH

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Viber +387 62 700 098 ili na mail prodaja@akta.ba odnosno putem forme Objavi promo ili putem Facebooka i podijeliti ćemo je sa hiljadama naših čitatelja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Digitalni kutak