al
Confluo kupatilska rješenja: Novi Izgled, Stari Kvalitet

Građevina

Confluo kupatilska rješenja: Novi Izgled, Stari Kvalitet

06.11.2018 07:49:26 / Izvor: Akta.ba

Proteklih mjeseci Peštan je radio na unapređenju vizuelnog identiteta brenda Confluo. Tržište je prepoznalo kvalitet, inovativnost i dizajn Peštan slivnika, te se Confluo brend već izdvojio i pozicionirao u svijetu kvalitetnih i modernih kupatilskih rješenja.

Kao još jedan korak ka diferencijaciji i personalizaciji ove linije proizvoda, odlučili su da promijene dizajn pakovanja i svih promotivnih materijala, tj. usklade ga sa onim što Confluo proizvodi jesu – pouzdani, funkcionalni, ali i inovativni i moderni.

Novo vizuelno rješenje podrazumjeva postojeći logo uz slogan „pametni slivnici“, s tim što je sada osnova dizajna dosta elegantnija, a u fokusu je slovo f, koje ističe glavnu ulogu slivnika – tok vode. Kako uvijek prate tokove potreba potrošača, željeli su i ovog puta da ponude nešto novo, inovativno, pouzdano i drugačije od ostalih proizvođača.

Prepoznatljivost Confluo vizuelnog identiteta će krajnjim korisnicima pomoći da veoma lako prepoznaju Confluo proizvode i vrijednosti koje oni sa sobom donose. Prvi utisci zaposlenih i klijenta su već pozitivni tako da u Peštanu očekuju da ova nova energija dovede do još boljih rezultata i uspešnijeg poslovanja.

Novi Confluo katalog možete preuzeti ovdje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina