al
Da li ste spremni unaprijediti svoj biznis?

Predstavljamo

Da li ste spremni unaprijediti svoj biznis?

27.07.2020 08:44:45 / Izvor: Akta.ba

ACKE tim datira još od 2008. godine kada je grupa internacionalnih freelansera započela svoje putovanje kroz digitalni svijet. Tim ACKE je povezala ljubav prema igricama i računarima, tako da su prvi poslovi upravo bili u gaming industiji 2008. Godine. ACKE tim je brojao 8 članova, od kojih nijedan član nije bio u istoj državi, svi su bili početnici u nekoj oblasti IT sektora. Zajedničkim radom, zalaganjem i rješavanjem problema tim je svakodnevno postajao bolji i složniji, tako su kroz godine napredovali od početnika do profesionalaca u raznim oblastima. Od početka do danas radili su za preko 900 kompanija, 150 programerskih firmi kao outsourcing tim (saradnici), 15 državnih projekata i 4 kontinenta (Europa, Azija, Amerika, Afrika).

Zbog obima posla koji trenutno obavljaju odlučili su da svoj tim prošire talentovanim ljudima sa ciljem da daju šansu mladima iz BiH.

2020. godine osnovan je ACKE CREATIVE STUDIO sa sjedištem u Ilijašu.

Zadatak svakog iz tima je svakodnevno razvijati nove tehnologije, web stranice i poslovne aplikacije, da bi svijet njihovih klijenata bolje funkcionisao.

Inovativni tim stvara nezaboravna korisnička iskustva koja su zaslijepila i impresionirala čak i najstrožije kritičare.

Misija

Misija ACKE CREATIVE STUDIO-a je da unaprijedi kvalitet IT usluga u Bosni i Hercegovini, da ponudi domaćim i stranim kompanijama usluge koje će u značajnoj mjeri unaprijediti njihovo poslovanje, smanjiti troškove i povećati kvalitet.

Vizija

Njihova vizija je da budu sinonim za agenciju  koja stalno postavlja više standarde kako u oblasti programiranja, web dizajna, tako i u oblasti kreiranja poslovnih aplikacija, te agenciju koja posluje u korak s vremenom koje dolazi. Ne samo da uvode nove navike i trendove, nego ih i predviđaju i kreiraju.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Predstavljamo