al
Da li ste zadovoljni krovnom izolacijom?

Građevina

Da li ste zadovoljni krovnom izolacijom?

08.01.2020 09:03:01 / Izvor: Akta.ba

Da li ste zadovoljni krovnom izolacijom? Investirajte jednom u termoizolacione panele i uživajte dugi niz godina.

Termoizolacioni paneli sa izolacijom od poliuretana zauzimaju važno mjesto u svijetu savremene gradnje. Karakterišu ih odlična toplotna i zvučna izolacija, visoka nosivost, brza montaža i dug vijek trajanja. Proizvode se u dvije varijante poliuretanske ispune PUR i PIR koja ima vatrootpornost i do 60 minuta. Pored standardnih, kupcima su na raspolaganju i ostale debljine limova kao i široka paleta boja.

Za proizvodnju se koristi sofisticirana oprema renomiranih evropskih proizvođača, kao i najkvalitetnije sirovine, što u konačnici daje proizvod vrhunskih karakteristika.

Termoizolacioni paneli pružaju širok spektar mogućosti pri koncipiranju arhitektonskih rješenja za sve vrste objekata. Proizvode se kao krovni, fasadni, pregradni i frigo paneli.

Kao lider na tržištu u domenu profilacije limova, Alternativa d.o.o. Sarajevo uspostavlja visoke tržišne standarde po pitanjima korištenih sirovina i opreme na kojoj se vrši proizvodnja. Konstantnim investiranjem u opremu i stalnim osposobljavanjem kadrova, Alternativa d.o.o. Sarajevo je u ovom dijelu Evrope postala apsolutni lider u proizvodnji termoizolacionih panela.

Više informacija na linku: bit.ly/2pYXWis

Ili na kontakt telefon +387 33 475 850

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Akta.ba.

Ostale vijesti iz rubrike

Građevina